megi-the-pes:Neprodleně kontaktujte svého lékaře.
👍
Neprodleně kontaktujte svého lékaře.
megi-the-pes:Neprodleně kontaktujte svého lékaře.
👍
Btw, ať si o válce na UA myslím cokoli…tak zrovna takovýmito videi (viz výše) by se měla zabývat Policie, když slibovala, že bude více sledovat sociální sítě.
Nerozumím tr. právu, ale nenaplňuje to podstatu tr. činu??
Asi Rakušan nemá psa a na “chov” nechodí. To by to někdo musel bonznout ( pardon nahlásit ). Snad to admin smaže !
orionka:Asi Rakušan nemá psa a na “chov” nechodí. To by to někdo musel bonznout ( pardon nahlásit ). Snad to admin smaže !
Hele já asi okolo vánoc viděla někde fotku “vokouna" se psem, štěně, bílý bulíček?
Jemu se říká Vokoun??😉
Znám jen přezdívku Venezuela…😛
Tak nevím? Tady asi bude “lajkovat” málokdo. Přece jen sem moc chlapů nechodí 🙂)
přidám pár,co mi dnes přišlo…😊
Bobca:přidám pár,co mi dnes přišlo…😊
👍👍
Lajkovat nemůžu, nejsem přihlášená. Přihlásit se nemůžu, umřel mi počítač.
A email psát můžete? Napište mi, zavolejte, sms, kontakt víte, kde je.
🙂
Tenhle miluju 😁
.
Pustil hudbu podobnou troubení, všichni ztichli 😀
Pes je nejlepší přítel člověka. Nikdy se neptá „Proč zas v noci žereš“, ale prostě se k tobě přidá.
megi-the-pes:A email psát můžete? Napište mi, zavolejte, sms, kontakt víte, kde je.
Megí dík, najdu kontakt a ozvu se.
megi-the-pes:A email psát můžete? Napište mi, zavolejte, sms, kontakt víte, kde je.
Už jsem to vyřešila 😏. Zapomněla jsem na orionku a jsem orionka-2. A až zase všechno ztratím a zapomenu, tak budu orionka-3…….atd. A konečně nemusím počítat mosty, kola, motorky a přechody. Už mi to lezlo na mozek.
Chingis:.
Černý kůň 1*** 👍
😂 ale stejně se ozvěte