😀😀
MOUCHA
Můj starej je debil,
Chtěl se někam na protest přilepit.
A vybral si mucholapku.
MOUCHA
Můj starej je debil,
Chtěl se někam na protest přilepit.
A vybral si mucholapku.
🤗
😀😀
Běduje japonský žebrák nad spáleništěm Hirošimy: „Samajama domyfuč, měl jsem hovno - a je fuč!”
☺️
Třeba je taky s PP. A jasně to dokazuje, že Julinka není sama…(Julinka se mi líbí že všech nejvíc 😉😇)
jedna blbá noha.
otec, ale máma
hele hlas nedám, ale pobavilo…🤭
https://www.denik.cz/zdravi/smrt-test.html
Tak kolik vám zbývá? 😀😀 Já dneska balancoval s polonazutou botou až k autu. Čili to nevypadá že byste se mě hned tak zbavili.😀😀
Repta-A-Repta:
První vlevo je krásný
A jak pravdivý. 🙂 Jako malý kluk si pamatuji na NO vlkošedého, kterého měla babička a kam jsme každý víkend jezdili s našima. A nikdy nezapomenu na tu neděli kdy jsme odjížděli. Pejsek nás vždy chodil vyprovodit se smutkem že až zase za týden se uvidíme. Tenkrát zůstal pod stolem v pokoji, kde bylo jeho oblíbené místo. Nevěnovali jsme tomu pozornost zvláštní a on měl tou dobou už věk a tak jsme mysleli že prostě spí. Ve čtvrtek přišel do Hradce kde jsme bydleli dopis od babičky kde stálo proč Arda nešel. Nemohl přijít, protože v půli cesty ho zradilo srdíčko a tam ho babička tenkrát našla. Hrozně jsem bulel a přiznám se že i teď bych řval jak malej. 😪
😜
Ten vpravo je moje Čita 😄
Pokud celý den běháš jako kůň, pracuješ pilně jak včelka a večer jsi unavená jako vůl, poraď se s veterinářem. Možná, že jsi osel.
A teď jeden od nás.
V USA proběhl průzkum, kdy se rodičů ptali, co by dělali, kdyby zjistili, že jejich potomek je Homo sapiens. 70 % rodičů řeklo, že by ho vyhodilo z domu.😀