Odpověď na příspěvek uživatele Mi z 22.01.2024, 11:06:22
Když jsem byla malá, tak mléčnou vařila teta, slanou, ne s nudlemi, ale s písmenky. Chuťově je to jedno, ale jako děti jsme se sestrou písmenka ocenily. Pak se u nás vařila ještě “sněhurková” polévka, což byla mléčná s bramborami a vajíčkem, s čerstvým koprem. Ta mi chutnala moc. Ani nevím, proč jsem ji nevařila pak svým dětem. Asi proto, že vývary jsou prostě lepší.
Né, klasika: mlíko, máslo, sůl, zavářka- takové kundálky😄, na chmelové brigádě u Postoloprt(blízko bylo vojenské letiště), to dokázali vylepšit zeleninou.
"Bylo nás hodně a chtěli jsme se rozpočítat pomocí Kámen, nůžky, papír. Nikam to nevedlo. Tak abychom to zkrátili, padl od jednoho z nás návrh: "To je dlouhý. Pojďte, dáme jenom Kámen, nůžky!" No byl JEDEN, který opravdu dal nůžky."🤣
Čtyřletý Jiříček se dívá klíčovou dírkou do ložnice rodičů a říká tříleté sestřičce :"tak se podívej ! a tihle lidi nám zakazují dloubat se v nose !
Potkají se dva : “Tak jsem slyšel, že prý se rozvádíš ? No jo, co se dá dělat. Chtěl bys snad žít s člověkem, který myslí jen na sex ? Ráno sex, v poledne sex, večer sex. No to asi né. No vidíš a moje žena taky ne.”