Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 18.01.2024, 05:15:58
a “neumře to” a tohle slovíčko takhle napsané mě absolutně nevytočí, ale od N je velice urážlivé.
Protože je to slíza, no. Nko je nicka,nula. Tak trochu rohožka o kterou si je možno opucovat boty, neb to nemá žádnou sebereflexi a je schopno se přes ty svoje - jak to jen slušně říct? Jo už vím, přes ty svoje zvratky následně spojené s výkřiky jak odchází, vracet jako bumerang. Navíc poškozenej bumerang.
Od kohokoliv jiného by to bylo ftipné, od někoho, kdo se tu prezentuje tak jak se běžně nechutně prezentuje to halt má pachuť a je to slizký.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 17.01.2024, 21:44:04
Já nepeču, já trpím. Ta příšera si na mě vymyslí každý týden něco nového. Umí mě nejen kopat, ale i lechtat a ohryzávat mi žebra zevnitř. Jsem přesvědčená, že dělá takové to, co se u nás zove „prdění pusou“. Umí dělat víry, vrtání do břišní stěny a drcat jako beran. Naposledy se naučil roznožku. Jinak si teda nedokážu vysvětlit, že mě dokáže kopat do obou stran žeber najednou. V noci mi nedá spát - sotva si najdu pohodlnou pozici dle instrukcí doktorky (ne na zádech, ne na břichu), tak přijde buch-buch-buch, hele, mamino, lehni si jinak, tady mě to tlačí. Je schopný to pětkrát za noc zopakovat. Nechápu, že neodplave jinam, ještě tam má celkem místo. Ale ne, on chce mít ruku tady v tomto rožku, takže, mámo, uhni s tou pánví jinam a udělej mi tu místo. Nebo, a to je mnohem horší, nedělá nic. To pak ležím, dloubu si do břicha a říkám mu, kopni, dělej, kopni, ať vím, že jsi v pořádku. Někdy vydrží dělat zagorku přes hodinu, než se uráčí dát vědět, že jako teda žije. Je to malý satanáš. Prosazuje si svou za každou cenu. Nutí mě jíst v nevhodné okamžiky, třeba na schůzce vedení, v noci, v autobuse, ve vaně. Naopak mi brání v pití - nepiju už skoro nic, jen vodu a čaj, protože ze všeho ostatního mám škytavku. Nelíbí se mu, když chodím do schodů, asi to s ním nějak hází nebo co a reaguje na to tak roztodivnými záškuby, že se bojím, že provozuje tanec svatého Víta. Termín má v dubnu. Vzhledem k tomu, že mě vypekl úplně ve všem, co jsem si naplánovala, jsem přesvědčena, že přijde na svět o pár dní dřív, aby to vyšlo na Apríla. To mi pak nebude nikdo věřit, že se narodil - jsme šprýmařská rodina, takže tu je jistý despekt k informacím, které přicházejí v některá data. Pak se zapojím do diskuze Kouše a dělá loužičky, protože nepochybuji, že obojí zvládne taky. Budu ta nejzoufalejší majitelka, co žádá o radu. Úplně to vidím. Ale jinak se mám fajn. 😀
Na fauně bylo v terravětvi vlákno s dotazem na chov homo sapiens, byl to vynikající humor, myslím, že tam zabrousila i fíkovnice - pamatuješ ? rady ohledně teplot, potravy , substrátu, finanční náročnosti , dobou odstavu, rozmnožování …atd…atd…varování, že odchov zejména 1,0 je neprodejný
nakonec to končilo oddělenými chovy 1,0 a 0,1 poddruhu H.s. romanus 😉
Na Skokana zeleného naraziti - štěstí míti. Dokonce se prý jeví jako vhodné jej políbiti, neboť co kdyby náhodou. Doporučuje se však pouze nezadaným. To proto, že případně objevená princezna je velmi agresivní a způsobuje potíže.
člověk jen pomyslel…nebudu tam dávat kryt, mám to jen na malý výkon a stojím u toho, ohlídám to,💣💩… zbyla přesně půlka, druhá je po mikrovlně(30letá 🤭) takže zbytek rozpuštěn na v klidu sporáku…je to máslem, asi více zákysu(vody)
Na fauně bylo v terravětvi vlákno s dotazem na chov homo sapiens, byl to vynikající humor, myslím, že tam zabrousila i fíkovnice - pamatuješ ? rady ohledně teplot, potravy , substrátu, finanční náročnosti , dobou odstavu, rozmnožování …atd…atd…varování, že odchov zejména 1,0 je neprodejný
nakonec to končilo oddělenými chovy 1,0 a 0,1 poddruhu H.s. romanus 😉
No, to tady ale nelze aplikovat - onen jedinec totiž už je taxonomicky zařazený jako obludníček mlékalačný. Zatím se nachází v prenatálním stadiu vývoje osobnosti, ale rodové jméno sedí už teď a druhové bude sedět časem. 🙂
člověk jen pomyslel…nebudu tam dávat kryt, mám to jen na malý výkon a stojím u toho, ohlídám to,💣💩… zbyla přesně půlka, druhá je po mikrovlně(30letá 🤭) takže zbytek rozpuštěn na v klidu sporáku…
…a přesně z těchto důvodů máme pečení u nás doma rozdělené. Já peču obludníčky a slané pokrmy, těsta a sladké peče manžel. 🙂 Nevím, jak to dělá, ale tohle se mu nikdy nestane. Když peču já vánočku, sbírám těsto ze stropu a nadávám jak špaček, přičemž výsledek nestojí za tu námahu, když peče on, vytáhne v čisté kuchyni z čisté trouby krásnou nezgrclou vánočku, po které se všichni olizujeme. To samé palačinky, lívance, rýže na sladko a podobně. U masa nebo třeba francouzských brambor to máme naopak - já mám za poloviční čas všechno hotové a nachystané k obědu, on uprostřed kuchyňského bojiště stojí s očima ubrečenýma od krájení cibule a přemýšlí, proč je to uvnitř syrové a zvenku spálené…
Á tak vtip vzbudil nepředpokládané reakce.😀😀 Děvčata, vy a v kolektivu mužů? Tak možná v kolektivu nějakých napodobenin bývalých chlapů.😀 Odkud myslíte, že ty vtipy mám? 😀
To je snad jasný že jsem to nemyslel na vás konkrétně. A vy se hned urážíte.😐 Neviděli jste asi kolektiv kde je třeba pět chlapů a vy alespoň trochu vypadající žena k světu? To chlapi prostě budou mít narážky a vlastně je to určitý flitr či jak bych to řekl. No a já jsem tu chlap sám mezi ženami.😀 Nedělejte se tak “akademický” a povýšený nad prostý humor prostého lidu.😀
Peču jen ve státem uznané svátky-Vánoce, Velikonoce a nebo když mám na to chuť , dneska kynuté buchty s povidlím…jinak peče tchýně, pár kousků vždy u nás zanechá. (aby chudák synáček netrpěl, on to ale stejně nejí) 😉
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 19.01.2024, 21:28:55
Co se týče sladkého, tak fakt nepeču skoro vůbec. Veškeré moje pokusy začínají a končí na mandlových sušenkách, na kterých není co zkazit (zejména proto, že není třeba mít vyválené těsto stejně vysoké na obou stranách, protože se to pak sroluje a krájí na jednotlivé kousky nožem), a na jablečném závinu z kupovaného těsta. Kdežto třeba pizzu peču ráda. I z kynutého těsta se mi daří. Nebo bulky na hamburgery či párky v rohlíku z chlebového těsta. Ale jak to má být sladké a vyžaduje to víc než čtyři ingredience, tak je to katastrofa. Vždycky. To se mi daří (kromě těch sušenek a štrúdlu) akorát pudink. A ještě zvládnu osladit čaj. 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 19.01.2024, 16:05:52
No to jste mi úplně připomněla, když jsem čekala dnes, vlastně včera osmiletého andílka. To jsem si říkala, že tam má asi trampolínu. Můj Muž pak jednou sledoval,jak mi ve spánku neskutečně skáče břicho a chtě nechtě myslel na určitou scénu z Vetřelce a přemýšlel, jestli na něj taky něco nevyskočí 🤣.
člověk jen pomyslel…nebudu tam dávat kryt, mám to jen na malý výkon a stojím u toho, ohlídám to,💣💩… zbyla přesně půlka, druhá je po mikrovlně(30letá 🤭) takže zbytek rozpuštěn na v klidu sporáku…je to máslem, asi více zákysu(vody)
To musí být máslem. Přece nás nemůže být tolik levejch 🤣. Už ty másla nejsou, co bejvala. Mé babičce se takhle po mikrovlnce nikdy nerozprsklo 😄. Mně zrovna nedávno 🤭.
To musí být máslem. Přece nás nemůže být tolik levejch 🤣. Už ty másla nejsou, co bejvala. Mé babičce se takhle po mikrovlnce nikdy nerozprsklo 😄. Mně zrovna nedávno 🤭.
Jo babičky to uměly.Babička to strčila do mikrovlnky,přidala do topeniště a domácí máslo se krásně rozpustilo😀.Kde že ty časy sou.
jojo..my měli kachlová kamna,ještě když jsem bydlela u mámy..byla “zóna”kde se -u nás sádlíčko, rozpouštělo pozvolna..Používalo se do buchet ,jak zevniř,tak na pomazání..👌Mikrovlnku nemám,ani nechci..ale kdysi,před 30 lety ano..Vadilo mi,že jsem ji pořád musela čistit,bo “se zapomínalo” přikrývat jídlo…a…sice tak jak u “Verun”to nevypadalo,(nezávidím čištění)👎ale bylo to věčně zaprasené…Já v ní dělala hrnkové knedlíky…Výborné,za 7 minut hotové😊