🙂
Veselé okénko
To je Efe?
😀 uvidíme, jestli se k tomu přihlásí 😀
Dejte pokoj 😂
No ale v rámci předvedení, co šécko s Morgánětem umíte, by to bejt mohlo 😀
Jen nevim, kerej chlap by mi dobrovolně dal kus svý mašiny, abych jí namontovala na koně 😀
Když se budete snažit, dostanete z chlapa co potřebujete 😂 I tu mašinu.
aktuální
Jenže letos to neplatí, protože kvůli zimě cukety zatím vůbec nerostly 🤔
U nás nebude platit ani - chceš rajčata? Řádí plíseň, jak u nás furt lilo.
Tak Vy jste někde v horách ne? 🙂 okolo Prahy jsou mraaaaky 🙂
Já jsem “jako v horách” nedaleko od Prahé - 33 minut na kraj - ale je to tu opravdu jako v podhůří. Vzhledově i klimatem.
Pardon- přehlídla jsem se, že to píšete k Efe.
To je jedno, že to píšete efe.)
Ale to znamená, že jste někde řekněme Česká Kanada, tam taky bejvá zima jako v psírně .) To musíte do Polabí nebo tak 🙂
V Polabí je na mě moc rovina. Dovolenou v Polabí mi vždycky vyhrožuje manžel, kdy v horách naoko skuhrám, že zas už kuwa se musim sápat do nějakýho kopce 😀 . Resp. vyhrožoval. Teď už se dlouho dovolený nekonaj, tetkonc se sápu hlavně po žebříku, což je pro mě stejný, jako na Sněžku 😀
Taky se teď budeme stěhovat do kopců v SČ kraji.
Já mám moc ráda přítomnost řeky v krajině, dává mi to do duše neuvěřitelný klid, Polabí miluju, ale žít bych tam nemohla…maximálně v těch částech, kde je nějaký rozsáhlý les, a těch tam moc není.
Jo! řeka, nebo tekoucí voda, to je jediný, co tu nemáme, což je škoda, ale to už bych byla moc rozežraná 😀
SČ severo, nebo středo?
My nejsme v horách, sice na severu, ale ne v horách. Kam se stěhujete? Třeba budeme sousedi.
Hehe, jak taky sonduje 🙂
Křivoklátsko 🙂
tak to nebudeme daleko. A až pojedu na adventní trhy, můžu udělat přepadovku 😀 Na Křivoklát samotnej to máme 30 min, takže záleží pak z které strany. Když jsme jezdili z Prahé, tak tam bylo cestou moc hezký ustájení.