- Příspěvek #176495
- Nahlásit
Blbý, no, sudent politologie sociální fakulty…
Jenom další totálně vymyty neomarxista určený vést tuhle zem ke skvělým zelenorudym liberálně demokratickym zítřkům.
Blbý, no, sudent politologie sociální fakulty…
Jenom další totálně vymyty neomarxista určený vést tuhle zem ke skvělým zelenorudym liberálně demokratickym zítřkům.
😄
Anonymní:😄
Klobouk dolů před Babišem, že tohle nic vydržel!
A nemyslíte, že by se tyhle politické “srandy” víc hodily právě do Politiky? Musíte ji nutně tahat i sem? Veselého na tom nic není…
N:Dlouho jsem nic tak zábavného neviděl. 😀😀😀 A mně se pak diví Megi, že si nenajdu ženskou. Věřte něčemu co týden krvácí a stejně to nechcípne? 😀😀 Mám takový pocit, že zase dostanu vynadáno.. 😀😀
😀😀😀 A mně se pak diví Megi, že si nenajdu ženskou. Věřte něčemu co týden krvácí a stejně to nechcípne? 😀😀
A vy jako myslíte co? Že jako obrovská legrace?
Podle mě moc smutné a ano jsem vztahovačná!
Dája
Já si teda myslím, že Megí se nediví, ta naprosto přesně chápe, proč si to nenajde ženskou.
Co už.
Mně pobavila historka jedné mé internetové známé - jela autobusem a přistoupili dva muži se sněhulákem. Normálně s sebou do autobusu naložili metr a půl velkého sněhuláka a na další zastávce zase vystoupili. 🙂
A druhá věc - je to bulvár a nejsem přesvědčena, že se to skutečně stalo, ale pobavil mě nadpis v Super.cz:
Vyprala si babičku: Britka omylem nechala popel zesnulé v pračce, může za to kocour
Za co všechno ty kočky nemůžou!
Dájo, ten jeho výrok je zase tak nechutný, že se opravdu divím těm zdejším diskutujícím, co s ním znovu a znovu diskutují, nechají se vtáhnout do debaty…
Daja:😀😀😀 A mně se pak diví Megi, že si nenajdu ženskou. Věřte něčemu co týden krvácí a stejně to nechcípne? 😀😀
A vy jako myslíte co? Že jako obrovská legrace?
Podle mě moc smutné a ano jsem vztahovačná!
Dája
Asi ne, není. Čtu si tu tady delší dobu poté, co není diskuze na IF. Mám něco odskákané, od středního věku typicky mužské prostředí (vojenské gymnázium a …). Něco málo misí (ZO) mám od IFOR přes další na Balkáně, AF, Sinaj a Mali. Chápu ho a i ne. Tyto vtipy jsme dělali x let zpátky. Je to tady typicky ženské prostředí. Doby je, co se týče vnímaní je jinde. Však si z vás stejně dělá prdel.
Ty přepisy mě mrzí. Daň za malý mobil a upadající zrak.
Nevěsta se ptá ženicha: „Nevíš, kde jsou Petr s Růžou? Už tady měli být!” „Je mi to líto,” sklopí oči budoucí manžel. „Nechtěl jsem ti to říkat, ale jsou utopení.” „Cože?” diví se nevěsta. „A u jakého topení?!”
To je tak strašně blbej vtip, až se mu nemůžu přestat smát. 😀
Nepřihlášená Varaxi:Nevěsta se ptá ženicha: „Nevíš, kde jsou Petr s Růžou? Už tady měli být!” „Je mi to líto,” sklopí oči budoucí manžel. „Nechtěl jsem ti to říkat, ale jsou utopení.” „Cože?” diví se nevěsta. „A u jakého topení?!”
To je tak strašně blbej vtip, až se mu nemůžu přestat smát. 😀
Zdravím Varaxi, pokud to tak z dálky lze a můžu😇 (a to nevím, jestli je smajlík cajk). Nechte to být. Kdo pod pod kotel dává, má doma moc tepla…říkávala moja bábi. Tož tak.
Téma je: VESELÉ OKÉNKO.
Anonymní:Asi ne, není. Čtu si tu tady delší dobu poté, co není diskuze na IF. Mám něco odskákané, od středního věku typicky mužské prostředí (vojenské gymnázium a …). Něco málo misí (ZO) mám od IFOR přes další na Balkáně, AF, Sinaj a Mali. Chápu ho a i ne. Tyto vtipy jsme dělali x let zpátky. Je to tady typicky ženské prostředí. Doby je, co se týče vnímaní je jinde. Však si z vás stejně dělá prdel.
Jo taky si ten vtip pamatuji tak 20 a víc let zpět. Je to ze South parku a tam padlo drsných vtipů nepočítatelně a i jsme se tomu smáli. Tehdy. Dnes mi není náct a mám raději laskavější humor.
OT: Varaxi, stále pečeš?😉
Trickyvoo:Jo taky si ten vtip pamatuji tak 20 a víc let zpět. Je to ze South parku a tam padlo drsných vtipů nepočítatelně a i jsme se tomu smáli. Tehdy. Dnes mi není náct a mám raději laskavější humor.
Mně to přijde vtipný pořád . Je to takový ze života .😅
Vtipy se nemaj analyzovat, ale v podstatě je to o tom, jak se muži bojí ženský síly .😊
Prosím, o jakém vtipu tu diskutujete? Já vlastně asi ani žádný nenašla.😕Ale neprocházela jsem vlákno nějak extra pečlivě.
Fikovnice:Prosím, o jakém vtipu tu diskutujete? Já vlastně asi ani žádný nenašla.😕Ale neprocházela jsem vlákno nějak extra pečlivě.
No N napsal, že si nenašel ženu, protože nevěří něčemu, co týden krvácí a neumře to. Když jsem ten vtip slyšela v tom South parku, tak jsem se mu smála celkem dlouho a Doron má pravdu. Vlastně to ani není urážlivé. V podstatě by nám to mělo lichotit, jak jsme silné. Nezapomenu, jak kamarád popisoval, že měl hrozný zánět močových cest a co ho bolelo a jaká to byla hrůza a jestli si to s kamarádkou dokážeme představit a ta kámoška se na něj tak podívala s takovým despektem a jen řekla “dovedeme, my to máme každý měsíc”. Na mužskou “rýmičku” je taky spousta vtipů a drtivá většina mužů si z toho dělá srandu sami.
Ahááá, děkuji Ti.👍
No ano, jsme ta silnější polovina lidstva, to je jasné!😀
Edit: To péčkování je tak šíleně nakažlivé, že já teď furt přemýšlela, jak to napíšu a budu používat pouze písmeno “P”!🤣
Trickyvoo:No N napsal, že si nenašel ženu, protože nevěří něčemu, co týden krvácí a neumře to. Když jsem ten vtip slyšela v tom South parku, tak jsem se mu smála celkem dlouho a Doron má pravdu. Vlastně to ani není urážlivé. V podstatě by nám to mělo lichotit, jak jsme silné. Nezapomenu, jak kamarád popisoval, že měl hrozný zánět močových cest a co ho bolelo a jaká to byla hrůza a jestli si to s kamarádkou dokážeme představit a ta kámoška se na něj tak podívala s takovým despektem a jen řekla “dovedeme, my to máme každý měsíc”. Na mužskou “rýmičku” je taky spousta vtipů a drtivá většina mužů si z toho dělá srandu sami.
Dobré ránko 😉,
a ha “neumře to” a tohle slovíčko takhle napsané mě absolutně nevytočí, ale od N je velice urážlivé.
Nemám problém s mužským prostředím, jejich reakce, vtípky, myšlení já dokážu v pohodě zakousnout, odpálkovat i navázat srandu. Nevadí mi ani drsnější vyjadřování, ale nesmí to přejít čáru, to pak odpalují a jedeme dál
Jojo jsem s prostředí kde i ženy museli mít ostré lokty🤫 a klidně i já dokážu zajít i pod kůží 😉.
Dája
trochu odlehčení🤭
“tak přijde už ta prodavačka?nebo ne?”😊
Tak ten s tím autobusem nemá chybu 😂🤣
autobus naprosto miluju, četla jsem ten ftip asi před čtyřmi lety a hrozně jsme se tomu s kamarádkou smály. To totiž přesně sedí na nás, divím se, že jsme jedna nebo druhá min. jednou ten autobus doma neměly 😀 😀 😀 😀