- Příspěvek #167228
- Nahlásit
balu:Veselé to není jen proto, že ten střelec bude zavřený.
Možná proklel den, kdy ho napadlo koupit si pistoli.
👍👏
balu:Veselé to není jen proto, že ten střelec bude zavřený.
Možná proklel den, kdy ho napadlo koupit si pistoli.
F. T. a jeho názory znám.
R.Jelínek
MIlan Pitkin - Koktavá liška https://www.facebook.com/ZoubekOlympie/videos/307669157851400?idorvanity=1101246623652382
Bruh
Skvělá parta 😀
Anonymní:Skvělá parta 😀
Opravdu je toto pěkné, nebo snad veselé? Dál to nechci komentovat, ale!
běžíímééééééé!!!!
assil:🙂
To ne prosím 😄
J5:Opravdu je toto pěkné, nebo snad veselé? Dál to nechci komentovat, ale!
pro mne debilní (to není urážka, ale diagnosa) zrovna jako “veselé foto” s parůžky “soba” apod.
No tak to pozor, fotku se sobíma parůžkama máme. 😀
Mě to teda přijde odlišný neb na rozdíl od obleku si ty parůžky pes sundá jedním máchnutím když chce, a přijde mi to úplně stejný jako když trénujeme klid s piškotem na hlavě.
Ono záleží, jak celé to focení probíhalo. Průměrná výstava společenských psů mi připadá obdobně otravná.
Já na svého psa navěšela během let kde co a sledovala jsem, co s tím udělá. Měl čepici, moji vestu, stužku a ponožky a asi i něco víc, co jsem už zapomněla. Ne zaráz, samozřejmě. Většinou mu to nevadilo a pokud přece, nelíbilo se mu oblékání, ale jak se ten kus oděvu navlékl, nevadil mu.
Pak si natrhl polštářek na tlapce a musel nosit botičku. Jak jsem byla ráda, že mám psa naučeného na to, aby na těch nohách něco snesl a neřešil to.
Přesně tak.
https://www.facebook.com/photo?fbid=318961247568097&set=a.128186549978902
Chvíli jsem váhala : sem a nebo do Politiky ? Pak jsem si představila, jak toto ísl někomu diktuju a fakt jsem se smála, až jsem se za břicho popadala 🙂)
Stát má v plánu zrušit rodná čísla. O tuto bitvu za desítky miliard korun neprojevuje přitom téměř nikdo zájem – ani občané, ani firmy. Není to potřeba a nikdo to nechce. Vše připravuje kabinet vicepremiéra pro digitalizaci Ivana Bartoše. Piráti v akci, po nich potopa. Hlavně že jsou s Fialou na stejné vlně. Od roku 2025 by se rodná čísla (RČ) měla stát minulostí. Namísto nich by měly být zavedeny tzv. bezvýznamové směrové identifikátory (BSI). Porovnání:
Rodné číslo – 940228/3946
BSI – 6cf37cfe-1386-459a-99e6beefff7a1527
Njn…kraviny do kravína 😴…OMG, VTF, LOL.
Někdy mi připadá, že někteří lidi dorazí do práce a říkají si…"bože tak dneska bych měl něco vymyslet, aby si nemysleli, že tu sedím, beru prachy a nic nedělám…" no a tak si sednou a vymyslí nějakou chůjovinu…, ale odškrtnou si, že teda NĚCO udělali…
Doufám,že se to zrealizovat nepodaří. Krom toho, že je to kardinální kravina, to bude stát miliardy, protože na rodných číslech je řada evidencí založena.
🙂 když je radnice “ve střehu”