- Příspěvek #166544
- Nahlásit
kometa:👍 By mě zajímalo, co taková náušnice udělá v MHD.
Šla bych pěšky. Nevěděla bych, jak moc ho má vycvičeného a co kdyby mu z toho ucha spadnul a šel rovnou ke mně? 😄
🙂
🙂
👍 By mě zajímalo, co taková náušnice udělá v MHD.
Dopřeje člověku dostatek osobního prostoru i pokud je vozidlo narvané 🤣.
Prostor.
Bych si to na ucho nedala a může to bejt umělý, jak chce.
😂
🙂
assil:🙂
No fujky fujky…já s mojí arachnofóbií bych se štítila i té naušnice…mám skorem infarkt jen když vidím tu fotku 😴
🙂
Šla bych pěšky. Nevěděla bych, jak moc ho má vycvičeného a co kdyby mu z toho ucha spadnul a šel rovnou ke mně? 😄
To jsem psala já.
😉
🙂
Anonymní:
Toto je lepší 😀 https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-video-rozzlobeny-pravnik-zastrelil-v-paname-aktivisty-blokujici-silnici-239531
Jeden student si chtěl v univerzitní jídelně sednout na volné místo vedle profesora, ale ten mu na to odpověděl: – „Labuť nemůže být přítelem svině...“ – „No dobře, tak já teda odletím...“ odpověděl student. Profesora odpověď urazila natolik, že se rozhodl studenta potrápit při zkoušce a tak mu dal ty nejtěžší otázky. Ale student na každou z nich v testu odpověděl výborně, a tak profesor, v touze studenta potopit, mu položil poslední rozhodující otázku: – „Jdete po cestě a najdete dva balíčky. Jeden je plný zlata a ve druhém rozum. Který si vyberete?“ – „Přece balíček se zlatem“ odpověděl udiveně student. – „Ha, tak to já bych si vybral ten druhý!“, reaguje potěšeně profesor. – „No vidíte, pane profesore, každý si vybere to, co mu chybí...“ odpověděl chytře student. Profesor samou zuřivostí popadne studentův test a vepíše do něj: „debil“. Student bez toho, aby se podíval do testu, co mu tam profesor napsal, poděkoval a odešel. Za chvíli se ale vrátil s testem v ruce a říká profesorovi: – „Nezlobte se, pane profesore, vy jste se podepsal, ale zapomněl jste mi napsat známku.
Sarah01:Toto je lepší 😀 https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-video-rozzlobeny-pravnik-zastrelil-v-paname-aktivisty-blokujici-silnici-239531
Akorát, že to není moc veselé !
No, to není, bohužel. Na druhou stranu se dalo čekat, že se to stane a někomu povolí nervy.
Veselé to není jen proto, že ten střelec bude zavřený.
🙂