- Příspěvek #156525
- Nahlásit
Když pustíte na ulici hlasitě hudbu, a poblíž bydlí černoch🤣🤣 https://youtube.com/shorts/WKxCOjlAz3s?si=eC5ciGDw1JIy6hxr
Orionka:Do Olomouce dorazil penicilin. Praha nemusí závidět, výstavka je putovní.
🤣🤣🤣
Když pustíte na ulici hlasitě hudbu, a poblíž bydlí černoch🤣🤣 https://youtube.com/shorts/WKxCOjlAz3s?si=eC5ciGDw1JIy6hxr
Učitelské noviny "Návod" ???
Jedna střední ekonomická škola z Litomyšle se potýkala s velmi unikátním problémem. Mnoho dívek začalo používat novou rtěnku zn. AVON a chodily si malovat ústa na WC. To by bylo v pořádku, ale po nanesení rtěnky přitiskávaly ústa na zrcadla, nechávajíce tak na něm desítky otisků rtů. Nakonec se ředitelka školy, paní ing. J. N. se odhodlala s tím něco udělat. Svolala postupně všechny dívky na školní záchodky ve 2. patře a setkala se tam s nimi spolu s panem školníkem a uklízečkou. Vysvětlila jim, že jejich rtěnkové otisky způsobují při uklízení velké trápení, neboť pak se musí každý večer zrcadla náročně čistit. Aby názorně demonstrovala, jak NÁROČNÉ je ono čištění, tak požádala pana školníka, aby s asistencí paní uklizečky jedno zrcadlo umyli tak, jak to dělají každý večer. Školník vzal stěrku na dlouhé násadě, namočil ji v záchodové míse a setřel s ní zrcadlo. Od té doby se na zrcadle neobjevil jediný otisk rtu.
Někteří učitelé učí, ale jen někdo je učitel…
Tak dva psí :
A ještě dva motoristické :
Jeden pro Zrzavci 🙂
A ještě dva ….partnerské :
😀
Heleďte s tím: Přijedu pozítří jste mi připomněla, co se stalo naší sekretářce. Vlastně ona má vždy dobré příhody.
Ta první: Měli doma nějaké vážné osobní problémy, tak je s mužem nenapadlo nic lepšího, než že vytáhli slivku a celou noc popíjeli (a to nejsou žádní chlastometři). No jo, jenže pak měli někam jet, tak vytáhli jakýsi netový kalkulátor, kdy budou bez alkoholu v krvi. Popíjeli někdy v sobotu a Renatě vyšlo, že řídit bude moct v úterý nebo ve středu😄, její muž na tom byl o něco lépe - snad v pondělí večer.
A druhá story: Oni jezdívali s jiným párem do Chorvatska. Jenže v době bez mobilů. No a co se nestalo - už někde v Rakousku se ztratili, jenže oni jeli na blind, prostě někam do soukromí, kam dojedou, tam dojedou. Takže oba páry pak strávily D na úplně jiných místech Chorvatska, prostě už se nenašli! A Renata mi říkala, že šok byl, když její muž otevřel kufr: Ten byl plný brambor (vařili si tam sami jídlo). A druhý pár měl zas v kufru samá piva.🤣
Ten prostřední po víkendové stotisícové propalestinské demonstraci v Londýně se brzy bohužel stane skutečností…😕
Manžel přijde s velikou boulí na čele a říká manželce:" Ty jsi říkala,že je venku kosa,ale byly tam hrábě."
Tak ještě jeden učitelský, ale dost strašný !
Máme tu některé “těžke” témata, které se mi ani pročítat nechce😥…. Proto dávám něco na odlehčení a pro veselé Pondělí….
orionka:Tak ještě jeden učitelský, ale dost strašný !
Tak toho se, pevně doufám, nedožiju.
😂
Orionko!!! Tohle je přesně to, co dneska potřebuju!!!!! 😀 😀 😀 😀 jsem totál na prvočinitele, trochek se šécko komplikuje a já se snažím někde vyškrabat trochu optimismu. A tohle mě hodně rozesmálo 😀 . S dovolením to ukradnu a pošlu to své druhé půli 😀 díkec. ještě, že jsem to tady rolovala nahoru a nepromeškala to.
🤭
Tenle je přímo pro vás 😃
Porouchané kukačky 😁
Taky se vám to občas stává? Nedávno mě kámoši vytáhli ven. Manželku jsem ubezpečoval, že přijdu před půlnocí, ale hodiny ubíhaly, pivo chutnalo a teklo příliš hladce. Okolo půl třetí ráno, ožratý jako sviňa, jsem se vydal domů.
Jen co jsem vstoupil do bytu, naše kukačky v hale ožily a třikrát zakukaly.
Napadlo mě, že by se manželka mohla probudit, tak jsem duchapřítomně ještě 9× zakukal.
Byl jsem fakt hrdej na svou schopnost šikovně se vyhnout možným konfliktním situacím! Ráno, když se mě pak manželka ptala, kdy jsem se vrátil večer domů, tak jsem jí s klidem řekl, že o půlnoci. Nevypadala, že by něco tušila! WOW!
„Jsem z toho venku“ zajásal jsem!! Potom mi ale oznámila, že budeme muset koupit nové kukačkové hodiny. Když jsem se zeptal proč, odpověděla: Tak si představ, že v noci třikrát zakukaly, potom řekly do prdele, ještě čtyřikrát zakukaly, odkašlaly si, třikrát zakukaly, chvíli se chechtaly, potom ještě dvakrát kukly a nakonec si prdly......…
Irma19:🤭
Obrázek 2 - to je jak já!!!
Taky, když si sednu, mám pocit, že se kolem mě rozprostřelo plavací nafukovací kolo!🤣
Kukačky tu jsou, tuším od Acher…
Ale jsou vylepšené, fakt, umírala jsem smíchy! Je to někde o dost dříve.