Nový trend - eskalátory v horách
09.04.2025, 20:39:33 xxx.xxx.147.163
To dělám (obojí) taky. Ale esteticky otevřít krabičku se mi moc nedaří.
To dělám (obojí) taky. Ale esteticky otevřít krabičku se mi moc nedaří.
Sarah01:Já si už po zkušenostech na to beru vždycky nůž, horší je to potopení toho papírku na šňůrce, občas ho zapomenu podržet. 🙂
Na krabku beru rovnou ostrý předmět…po zkušenostech se šňůrkou kupuju buď sáčky, co šňůrky nemají a nebo jí utrhnu já, ještě před použitím.
Musím říct, že se pokládám za klidnýho člověka a když už klidná nejsem, tak zhluboka dýchám, počítám a pak teprve jednám…naučilo mě to soužití s mými psy…obecně psí se psími slečnami bych nikam nedošla a psí kluci by se mě báli…tak by člověk řekl, že ten klid, i když mě něco vytočí, mám nacvičenej….no a pak si člověk chce udělat čaj a zjistí, že léta praxe a odříkání jsou k ničemu…..
Já čaj z krabky v celofánu okamžitě přendavám do uzavíratelné nádoby, protože aby nevyčpěl 🙂 Takže krabku i celofán strašně zmasakruju, taky proto, že krabka jde ihned do papírového odpadu. Estetické to ale asi, pravda, není 😀
Já musím mít vodu čajem jen ovoněnou a lehce obarvenou, louhuji ten Earl Grey asi deset sekund, vymáchám ho v tom hrnku a odložím na další kolo (dva až tři hrnky na jeden sáček) - nesnáším ty hořké dochutě v tom, když se to louhuje déle. Zato tu vůni miluju, takže ovoněné to být musí 🙂 No a provázky teda potřebuju, protože za ty to v tom čaji máchám, že. No a taky se mi nestane, že by mi spadl do čaje, když ho za něj držím. Déle louhovat nechávám jeden sáček čaje pouze v 3/4litrové konvici, když ho dělám víc. A tam jen do doby, než je obarveno rovnoměrně v objemu, pak zase vytahuji. Že by sáček ležel ve vodě třeba deset minut, no to ani náhodou.
Buggyra:Já čaj z krabky v celofánu okamžitě přendavám do uzavíratelné nádoby, protože aby nevyčpěl 🙂 Takže krabku i celofán strašně zmasakruju, taky proto, že krabka jde ihned do papírového odpadu. Estetické to ale asi, pravda, není 😀
Já musím mít vodu čajem jen ovoněnou a lehce obarvenou, louhuji ten Earl Grey asi deset sekund, vymáchám ho v tom hrnku a odložím na další kolo (dva až tři hrnky na jeden sáček) - nesnáším ty hořké dochutě v tom, když se to louhuje déle. Zato tu vůni miluju, takže ovoněné to být musí 🙂 No a provázky teda potřebuju, protože za ty to v tom čaji máchám, že. No a taky se mi nestane, že by mi spadl do čaje, když ho za něj držím. Déle louhovat nechávám jeden sáček čaje pouze v 3/4litrové konvici, když ho dělám víc. A tam jen do doby, než je obarveno rovnoměrně v objemu, pak zase vytahuji. Že by sáček ležel ve vodě třeba deset minut, no to ani náhodou.
Já jak u kterýho čaje. Zelený vytahuju skoro hned, černý taky, ale třeba zázvorový (to vlastně není čaj, že jo) v hrníčku nechávám. Syn je fajnšmekr do čajů, pije teda zásadně jenom sypané a jak tak pozoruju, některé čaje jsou na opakované zalití. Mě ta piplačka se sypanými čaji nebaví, radši mám sáčkové, ale je teda fakt, že chutnají často úplně jinak.
Mám ještě zbytek kolekce kvetoucích čínských čajů, ty jsou určeny na tři nálevy, musí se hlídat teplota, délka louhování, a tak dále… ale ty chutě a tvary jsou fantastické. Já piju jen slivku Earl Grey z marketu, ale chutná mi moc.
Já kupuju velký balení čaje, otvírání celofánu to má dobrý, jako bonboška, perforovaný otvírání taky super, udelá to pěkný okýnko a každý pytlík je v papírovým pytlíku, který jde taky otevřít dobře.
Ale taky jsem si všimla, že ty malý balení čajů jsou poměrně nedobytný. 😀
Vy jste čajový barbar.
To, co popisujete, je ekvivalent pizzy s ananasem, řízku s rýží nebo halušek s bavorskou klobásou.
😀
áno 🤗 Když to někomu chutná, tak co by si nedal 😛 Beztak jsem to napsala proto, aby bylo veselo!
jojo,veselo..Já mám veselo,když mám někam jet a spěchám....když jsme u toho čaje🙂Jednou jsem si zalévala čaj do půllitráku,dala lžičku..a stejně lup-asi moc vařila voda….a přidělala jsem si práci navíc.. celá linka,na zemi mám plovoučku,tak honem,aby to nenateklo do spár..
Lístečky otrhávám taky předem..dřív jsem omotávala kolem ucha..ale někdy to vyjelo stejně..Louhuju tak 4-5 minut,jak je napsané..taky nemám ráda tu hořčinu,když je to dlouho..Jsem si musela jít uvařit čaj,jak to tady čtu.."Tékané"-granátové jablko..ten je dobrý,a pak citronový od nich.. Zelený sypaný od ťamanů je dobrý,ale musí se dát necelá malá lžička ..
picu s ananasem můžu…to ostatní jsem nezkoušela🤭
Já bych možná psala pizzu…😉
Nooo 👍 ještě přidáme háček a je vymalováno 🤣.
No právě…
Dámy…to je vidět na co myslíte😂…vidím “pica” tak jo, neobvykle napsáno foneticky, ale nějak mě to netrklo….
Já myslím za ostatní. Protože ne vždy platí - čistému vše čisté.😉
Vím, že je pták Pica pica i syndrom PICA. Ale stejně ta asociace…
kometa:Já myslím za ostatní. Protože ne vždy platí - čistému vše čisté.😉
Vím, že je pták Pica pica i syndrom PICA. Ale stejně ta asociace…
Pica sem pica tam…to je ještě zlatý.
Když já si vzpomenu na éru pokémonů, tak první stadium Picachu je Pichu (čte se Piču) a není nad to, když děcku zakoupíte v trafice kartičky pokémonů…ono to tam rozbalí a na celou trafiku nadšení zvolá “jé mamí, já mám Piču”😴
😄
Nový trend - eskalátory v horách
dal by si stavnatou picu s ananasem, lepsi je snad jedine dobre vychlazena dvanactka ve sklepe
Jen pro zajímavost