nene 😂
Veselé okénko

😀
To nejni hezký, ani trochek ne 😀 😀
Musím si na to vzpomenout. vyhlídnout vhodnou lokalitu, zatknout budoucího kameramana, aby mi nezmizel k míchačce a připravit to……..tak v příštím století se dočkáte, protože JÁ PROSTĚ NEJSEM SCHOPNÁ SI NA TO VZPOMENOUT - už tak několik let - bez nadsázky, hned jak se to tady objevilo kdysi dávno a furt….nic. Třeba se někdy hecnu.

nene
jojo, takhle to mám přesně dneska, vypadalo to tak nadějně a už po pár desítkách minut jsem zjistila, že dnešek bude propadák. Snad přežiju já i okolí 😀

Ph:tak jasne ze si domaci pes dost zvykne.
a zrovna tenhle pripad -kdyz ho prvne citi, cekaji - a az pak vidi -tak to neni takove prekvapko.
ale prekvapit dokazete i domaciho psa, ze nechape…vsak ty videa, jak mizi majitel za dekou - ten pes ho taky citi - ale nevidi -a chvilku nechape
Mým psům… berbery počínaje… je šuma fuk, že jsem zmizela… prostě panička je fuč, konec divadla a můžu koukat jinam, odejít, usnout…

Jj, bordeří povídačky, kupovala jsem to neteři, tak jsem si to taky přečetla a jsou to skvělý knížky.

🙂

Dávala jsem už loni, ale nemůžu si pomoct, srdíčka a koťátka k Valentýnu prostě patří 🥰

Taky jedna valentýnská moudrost

Bambule, Repto - obojí je přííííííííííííííííšernýýýýýýýýý, přííšernýýý , hííílfeeeeeeee . 😂Matka Chucka Norrise asi vyhrává 😀 😀 😀 😀 😀 😀

https://www.facebook.com/reel/1994971987661835?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
Omlouvám se všem francouzským buldočkům 😂

🤗

A Bobča se nám vrátila z výletu, tak Vás zase vítáme😉.

děkuji🤗