- Příspěvek #154523
- Nahlásit
Ja to koledník, čert ale bez retaze.
assil:Tak pro pobavení hádanka Co vidíte na obrázku?
Verze a) Pán s batohem v černém, co jde ode mě.
Verze b) Černý pudl ve víru vášní, asi čelem ke mně.
Že by tajemný zakrslý Bigfoot?
Tak to je úžasná optická iluze !
Tam by pudla viděl málokdo !
Uhádly. 😀 Já teda na první dobrou ne.
Varaxi:Verze a) Pán s batohem v černém, co jde ode mě.
Verze b) Černý pudl ve víru vášní, asi čelem ke mně.
Na první dobrou jsem viděla verzi A, jako zdál se mi ten chlap nějakej divnej a oproti těm psům, no asi hra s perspektivou a to jsem se fakty snažila tam něco vykoukat…po přečtení vašeho příspěvku juknu znovu…a jako vopravdu je tam pudl….já jsem prostě na ty optický věci nějaká prvoplánovitá.
Přesně!
A Varaxi to vyluštila!!👍
Ja to koledník, čert ale bez retaze.
assil:Tak pro pobavení hádanka Co vidíte na obrázku?
Říkala jsem si, že ten chlap je fakt divně oblečenej 😄. Pak kouknu, že někdo píše, že tam je pudl, kouknu podruhé a ono no jóó, on je tam pudl 😄
Dvě holčičky, hodná a zlá, sedí v okně a plivou dolů na lidi. Zlá se trefila 2x, hodná 3x. A tak dobro zvítězilo nad zlem.
Včera jsem vystěhovala a vymalovala celý obývák, takže dnes se nemůžu ani pohnout, tož posílám něco pro povzbuzení ducha….
Pro radost ze života..
A tak dobro zvítězilo nad zlem.
😀 😀 😀 😀 😀 😀
Tak mi vlákno o udržitelném zemědělství a moje poznámka o úředníkovi připomněla:
Přijede David Copperfield na hranice a tam ho kontrolují celníci. Jeden z nich se ho zeptá: " A nemohl byste nám předvést nějaké kouzlo?" "Ale ovšem, že mohl." Copperfield mávne rukama nad šálkem kávy a najednou celý šálek i s lžičkou a podšálkem zmizí. Celníci na to koukají a jeden z nich říká: "A to je všechno?" "Ano." "Tak hele, teď koukej ty. "Vidíš, tam venku ty tři kamióny plný lihu?" "Vidím." Celník vezme do ruky razítko, třikrát ho orazí do papírů a povídá: "Tak a teď je v nich hrášek!"
Nevím, kam to mám dát.
Přišlo mi to jako milé okénko.
A veselé je taky i když delší.
Už jsem na to přišla :
Hned je mi líp ! 🤣
🙂
Ne vole, poskládám si vlastní prase 🤣
Již brzy (prý) za vašimi okny
Ano ano, cítím se přímo přemoudřele…🤣😂