assil:Tak schválně kdo to dá 😀
Ještě jsme našli "Monkey byznys"-nevím,jestli to píšu správně-ten opičák s kufrem.. a skupina -"123",prý taky existuje,já nevím,ale se sousedkou jsme hledaly..ta flaška by mohlabýt "JAR?".."Druhá tráva"-ten trávník..
assil:Tak schválně kdo to dá 😀
Ještě jsme našli "Monkey byznys"-nevím,jestli to píšu správně-ten opičák s kufrem.. a skupina -"123",prý taky existuje,já nevím,ale se sousedkou jsme hledaly..ta flaška by mohlabýt "JAR?".."Druhá tráva"-ten trávník..
aha 123 už někdo psal…
trojAAAcko:Snad jsou všechny aspoň trochu korektní. 😃
dávejte si za sebe co chcete,ale nemusíte “rýpat”…já to myslela vážně..není to vtipné…😕
zvířátka po flámu…
a ještě jeden..
Asi došlo k menšímu nedorozumění. Nechtěl a nebylo to myšleno tak, že bych do někoho "rýpal". Ono spíš jde o to, že třeba v telefonu mám i takové “vtipné obrázky”, které by neměly být sdílené veřejně. Já se to snažím vyfiltrovat tak aby to bylo obecně přijatelné a takto to bylo myšleno.
Jinak se omlouvám a zkusím to příště zformulovat lépe.
omluva se přijímá…ale vyznělo to tak 🙂
Bobca:Ještě jsme našli "Monkey byznys"-nevím,jestli to píšu správně-ten opičák s kufrem.. a skupina -"123",prý taky existuje,já nevím,ale se sousedkou jsme hledaly..ta flaška by mohlabýt "JAR?".."Druhá tráva"-ten trávník..
četla jsem teď zpětně…všechno jste už napsali🤭..akorát nevím,kde je ten Komunál?ta hromada hlíny??
Já si myslel, že to je komunál (přišlo mi to jako smetí - pod tou lampou). Někdo tu psal Bagr a když jsem si obrázek přiblížil, tak mi to už jako smetí nepřipadá.
Takže to spíš bude Bagr místo Komunálu s tím, že Komunál není tak znamý jako Bagr (aspoň podle mě).
😀
Tak to je dnes to nej na 100%, já chci taky takovou kočičku👍.
Daja
I mistr tesař se někdy utne…..
No některé jsou fakt fuj🤪.
Daja
Když jsem je viděla poprvé, tak jsem u některých přemýšlela jestli se to těm lidem fakt líbilo?