Jj, vypadá to jak jojo. Že by Yo Yo Band?
Veselé okénko
No jo, to by mohlo být ono. Taková klasika.
Pak je tam něco jako švihadlo na kanedlábru a ta postava na nebi, to budou ty zbylý dvě, ale vůbec netuším
Teď jsem to chtěl napsat - určitě to bude Švihadlo.
No našla jsem, že existujou kapela Švihadlo i Nebe, ale nakolik se můžou zařadit do ranku známých nevím, já je teda neznám.
Já znám Švihadlo. Občas jsem je viděl, že byli na nějakým festivalu, ale osobně jsem na nich nebyl.
Nebe - něco jsem o tom slyšel, ale zas mi nedává smysl proč by tam byla nějaká postava s mikrofonom. Hned zezačátku jsem myslel, že to bude Karel Gott. 😃
Jste šikovní👏. Ani snad nechtějte vědět co tam vidím já. Ach jo.
Jen se pochlubte. Na Váš názor jsem zvědavý. 😃
Ještě mě napadnul Alkehol na tu postavu nahoře - mají písničku “Anděl strážnej” - jenže na tu kapelu bych osobně nakreslil jen půl litr piva či nějakýho ožralu na zemi. 😃
Já poznal pouze tři. Ty blbovzdorné. Jinak tam vidím jen finální výsledek trávení.
Dinisaury neznám,ale znám Brontosaury…Jelen,3 sestry,Žlutý pes,Traktor,Kabát.Citron.Lucie ,Traband,Visací zámek,Mig 21,Slza,Vypsaná fixa,Morčata na útěku,Rybičky 48,Jojo band..Vyšehrad,Wohnout…Nevím obrázek na nebi..dole ti 2 pejsci….Ještě budu hledat..a ten bagr?
ten bagr?
To co je pod tou lampu?
Dole dva pejsci jsou Psí vojáci
Kde vidíte Vyšehrad?
To bude asi Jasná páka,nebo Katapult?.pak jsem teda pochopila ten Olymp🙂..Nevím tu opici s kufrem,a ostnatý drát?..a ten Šampón?existuje to?..Na tom trávníku…a to švihadlo taky nevím-aha jste to psali....Kde vidíte Pražský výběr?
JÓ,a polepším se s těma pánama..jsem zapomněla..🤗
Já teď tak přemýšlel. Nechápu proč vždycky nevím co si mám pustit do sluchátek v MHD nebo v autě (když funguje 😃) když je tolik super kapel. Katapul, Olympic, Visací zámek, Citron - dneska spíše Limetal, Pražský výběr (ten teda pouští na radiu Beat). 😃 Tor, Debustrol, ale i ta Vypsaná fixa se dá ještě nějak poslouchat. Doga, Harlej, Škwor, nedávno jsem objevil Panoptiko a samozřejmě nesmí chybět Krucipusk s Hajíčkem. 😃
Lucie 13.12., Olympic pod ní a nad vchodem je černá plocha s panoramatem Prahy a dvě LP desky, to si myslím, že je PV
jojo,a co ti 2 psi s čepicema a ten ostnatý drát mezi něma?
Psí vojáci, už jsem to psala.