Bambulko-jestli se mi o tom bude zdát😲!!…To jsem neměla vidět😲ty pavouky,netopýra..hada v záchodě..Vlastně i tu kobylku!!!!fůůůj…🙄stačí mi ti malí pavouci s dlouhýma nohama..těch tu mám na chodbě pár….😇
Veselé okénko
A to jsem některé ty nejhnusnější pavoučí potvory zrovna smazala, protože jsem posera. Naši pavouci mi nevadí, ale Austrálie to je prostě jinej level 😀
Mazec 😱
A to jsem některé ty nejhnusnější pavoučí potvory zrovna smazala
To můžou být ještě hnusnější? 😲Nejsem arachnofobik, ale jsem zvyklá na naše sekáče, pokoutníky a tak. S tímhle bych teda měla problém.
Ještě pár s vánoční tématikou 😃
Christian Vieler a jeho úžasné a překrásné fotografie.
Tak to jsou fakt skvělý fotky👍
smích léčí🤭
Mě se nejvíc líbí ten 7 👍
Sardullah:
Sardulah..to nemá chybu..Mám v sousedství přesně tak naštvanou holčičku.ta se tak tváří pořád…No a to s tím vínem…👍
Holky,přišlo další🥰
odpočiňte si chvíli od práce😄
Obrázek 11 - podotknul bych, že existuje výjimka. Řidiči BMW zásadně neblikají. 😃
Sardullah, jdu vařit vánoční výzdobu!😂
Bobca, tak tohle vlákno je první co si po ránu otvírám ke kafíčku, to je lepší jak cigáro. Díky Bobco, staráte se o mé zdraví a pohodu.🤣Příště však prosím ne “Holky,přišlo další” ale “Holky a kluci”. Ať nemám pocit že nevhodně šmíruju, díky🤣.
Tak schválně kdo to dá 😀
Tak zatím co jsem to tak okem prolítnul: Traktor, Citron, Tři sestry, Morčata na útěku, Visací Zámek, Jelen, Rybičky 48, Kabát, Katapult
Nad ostatníma ještě budu muset popřemýšlet. 😃
Žlutý pes, jelen, kabát, tři sestry, slza, morčata na útěku, rybičky 48.
Edit- ještě MIG 21
Vypsaná Fixa
Komunál? Možná. 😃