- Příspěvek #154502
- Nahlásit
Občan se zamyslel : “To je hrozné, jak ten čas letí. Nejdřív jsi byla moje sestřenice, pak manželka a teď jsi moje tchýně.”
Tak kdo by si dal?
🙂 z netu
Byla bych hlady, páč bych ho nechala dydat…
🙂
Dobré jitro ........ momentálně nejsme doma.
Po zaznění zvukového signálu zanechte prosím vzkaz: Jestliže jste jedno z našich dětí, zmáčkněte jedničku a dále číslo od jedné do pěti podle pořadí, jak jste se nám narodili, abychom věděli, koho z vás máme očekávat. Jestliže potřebujete, abychom vám hlídali vaše děti, zmáčkněte dvojku Potřebujete-li si půjčit naše auto, zmáčkněte trojku. Jestliže potřebujete, abychom vám vyprali a vyžehlili prádlo, zmáčkněte čtyřku. Chcete-li, aby dnes u nás spala vnoučata, zmáčkněte pětku. Jestli chcete, abychom vyzvedli vnoučata ze školy, pak zmáčkněte šestku. Jestliže chcete, abychom uvařili na neděli, nebo vám nedělní oběd doručili k vám domů, zmáčkněte sedmičku. Chcete-li přijít najíst se k nám, zmáčkněte osmičku. Potřebujete-li od nás peníze, zmáčkněte devítku. Máte-li v úmyslu pozvat nás na večeři nebo nás vzít na výlet, začněte hovořit, posloucháme !!!!!
Rapotačka:
Takové kravině někdo věří?
Tak proto je to ve Veselém okénku, ne? 🙂
Tady to bereme jako vtip,ale už to mezi lidma lítá a jsou takoví co se toho děsí a věří.
🤣🤣
výborný 🤣🤣🤣🤣🤣
Taky přidám trochu humoru…
Tohle sem musím vložit, mám to v práci, takže to není ani tak k smíchu jako spíš ze života.
Tak v tom případě přikládám, co mám v práci já. Aby kolegové, než na mě promluví, zjistili můj stav a tím páderm své šance se mnou něco probrat.
Thielli:Tak v tom případě přikládám, co mám v práci já. Aby kolegové, než na mě promluví, zjistili můj stav a tím páderm své šance se mnou něco probrat.
Tak teď jsem se neskutečně zasmála…no holt realita…🤣
Já mám stejně nejradši ty dva:
První, jak ženě psal na FB manžel, ať tam přestane psát a jde vařit… A ona:"Tak jsem si ho zablokovala!"
A druhý, jak manžel ženě připravil snídani, donesl jí ji do postele a spiklenecky na ni mrknul. A ona nato:"Nikdy jsem se tak nebála pozřít jídlo…"
Tyto dva mě vždy spolehlivě rozsekají!!!🤣
😉
To poslední je fakt dobrý. 😀
😂 Milý Ježíšku 🤣🤣
A to chuděra netuší, že i ten šmirgl papír bude stopen…🤣
Občan se zamyslel : “To je hrozné, jak ten čas letí. Nejdřív jsi byla moje sestřenice, pak manželka a teď jsi moje tchýně.”
Tak pro pobavení hádanka Co vidíte na obrázku?