No jo no…tak snad to bude mít bez lepku dobrou odezvu a když byl zase bobek dobrej, tak paráda! 🙏
Mlsný pes - pes nežere
Držte se, musí to být pro Vás těžký, ale snad už to vydrží. Držím moc palce
Mrculka hlásí, že po vysazení lepku ze stravy kompletně ustaly třídenní epizody křečí v bříšku. 🥰 Hodně se taky spravila psychika, když už jí permanentně nebolí bříško. Viz postel plná hraček. 😀
Největší problém je pořád častý průjem a snaha ukočírovat její hlad vs. vybíravost. 🤦🏼♀️
Na fotce se tváří ultranešťastně, protože máme v baráku myš 🐭 a nejsme schopní ji chytit. 😬
impact:Mrculka hlásí, že po vysazení lepku ze stravy kompletně ustaly třídenní epizody křečí v bříšku. 🥰 Hodně se taky spravila psychika, když už jí permanentně nebolí bříško. Viz postel plná hraček. 😀
Největší problém je pořád častý průjem a snaha ukočírovat její hlad vs. vybíravost. 🤦🏼♀️
Na fotce se tváří ultranešťastně, protože máme v baráku myš 🐭 a nejsme schopní ji chytit. 😬
Impact, zdravím! Onehdá jsem v jakémsi jiném vlákně psala, že jsem vysazená vzhledově na psy typu Vaší feňule (nebo našeho Fločka😢)… To jen tak OT ;-).
A jinak dobré zprávy se vždy čtou dobře!👍
O pár dní později..
Posledně měla ten průjem, nasadila jsem v zoufalství Synulox (máme ho po posledním stěru z prdky stanoven jako funkční) a průjem ustal. Ještě ho teda bere.
Bříškobol úplně vymizel, takže ten lepek je jasnej. Takže jedeme čistě granule a piškoty. Zkoušíme sem tam vajíčko, syrový maso po kouskách (pokus o celou krmnou dávku skončil průtahem🤦🏼♀️), sušený rybičky, taky ovoce a úplně si ujíždí na cherry rajčatech, co mi doma vyrostly. 😂
A nezbývá než doufat, že bude aspoň trošku přibírat, protože po té kostnaté zadeli se ani plácnout nedá. 😀
A co vařené nebo pečené maso, nezkoušela jste? Rýži, pohanku, jáhly…?
Hele zkoušeli jsme v době, kdy jsem ještě netušila alergii na lepek. A tam se to kopalo s průjmem.
Aktuálně je ale skoro týden bez průjmu a snažím se to držet bez nějakých výkyvů ve stravě. A po trošičkách přidávám další věci. Zkusila jsem maličko hovězího syrového a dobré, ale jak dostala celou krmnou dávku (plus bezlepek těstoviny a mrkev), tak ji to protáhlo.
Takže můj cíl je ustálit trávení a ideálně přejít na maso - přirozenou stravu. Ale to je prostě vysoká meta. Po špetičkách budeme přidávat a doufat. 🙏
Aktuálně je ale skoro týden bez průjmu
A to je ale škovná hadimrška! Supr zpráva, tak držím palce, ať se daří dál. ( u nás paráda, díky moc)
( u nás paráda, díky moc)
No tak super. 👏
Zkusím vložit video dnešní snídaně. Snad to bude hrát. 🙈
S okurkou je to experiment, nebo už to máte odzkoušené, že ji to neprožene?
Jinak papá hezky fešanda 👏
Vahine:S okurkou je to experiment, nebo už to máte odzkoušené, že ji to neprožene?
Jinak papá hezky fešanda 👏
Sázím na to, že je to jen vláknina a voda, takže ji to neprožene. 😀
Snad jo…jemně nastrouhaná by se trávila asi líp. Takhle to mám vyzkoušený s běloušem…no, ale hezky se na to kouká, jak papá dříve nežravka 🙂
Ty jo ! Také teda při chuti 👍!
Tříhlavá saň už je zase spolu…
💔💔💔
Nene, Impakte!! |To je mi líto. Měla jsem radost, že se zase zvetila. Ach jo, krucinál.
Bylo to pořád nahoru a dolů.. Elánu měla dost, ale ty střeva byl prostě obrovský problém. Nedokázala strávit pořádně žádný jídlo. Víkend žrala jak prokopnutá, v úterý katastrofální noc. Průjmy strašný, musela jsem jí sebrat i vodu, protože po každém napití letěla na dvůr a všechno šlo ven. Ve středu ráno se vzbudila s obrovským úsměvem ala mámo já mám strašný hlad! Tak pojedla piškot a mrkev, večer dvě lžičky id konzervy. Měla jsem aspoň malou naději… A v noci zas stokrát ven. Od včera pila čaj s medem, ten udržela. Ale jak dostala vodu, tak po napití hned zas všechno vystříklo ven.
Tohle už prostě nemělo žádný smysl a žádné vyhlídky na zlepšení… Byla hrozně slabá, v noci se pořád tiskla ke mě a hledala aspoň nějakou záchranu. 😭
Byla hrozně slabá, v noci se pořád tiskla ke mě a hledala aspoň nějakou záchranu. 😭
nech toho, sevřelo se mi všechno uvnitř, člověk ví, jak to je, že………kruci. Zvládni to.
To se hrozně čte ☹️ Mrzí mě to moc.
Zrzavci:Byla hrozně slabá, v noci se pořád tiskla ke mě a hledala aspoň nějakou záchranu. 😭
nech toho, sevřelo se mi všechno uvnitř, člověk ví, jak to je, že………kruci. Zvládni to.
Ona málokdy spala nalepená úplně na mě. Já jsem v noci děsný motovidlo, co se točí pořád zleva doprava a hlavu k nohám a naopak.. 🤦🏼♀️
Ale teď ty dvě noci mi spala až pod bradou, s čumáčkem zapíchnutým do krku, packy zapřený o mě, aby mě pořád cítila.. Pro mě rozhodně jeden z nejstrašnějších zážitků vůbec. 😭