Já to myslela spíš z pohledu toho, kdo se “hurá” rozhodne ustajovat. Jako asi hádám tadyto “nové vedení” u evcusika…
Mají naopak velký oči, jak jim lidi budou platit za nic. Ale za dvě zimy tam nebudou mít tímhle stylem ani nohu a nejen že nebudou mít klienty, ale ani peníze, aby to dali dokupy a nabídli standard, za kterým někdo půjde, protože aby si udrželi ty poslední chudáky a nalákali nové, budou samozřejmě zlevňovat.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 24.08.2023, 15:33:35
Přesně napsaný můj pocit - kdyby to byla jedna zelená louka, dobrý. Ale ten areál měl potenciál nabídnout fakt kvalitu s troškou přispění práce* a myslím, že i tak klientela by se hrnula.
Chytrá investice a s ohledem na počet stájník a i důvod proč zvýšit ustájení, když by nabízeli lepší. Takto ten směr spíše bude spíš chátrat a je to škoda. Asi se mi to osobně dotýká, že když někdo před námi nějaké statky a majetky vybudoval, mělo by se to lehkovážností postupně spláchnout do záchoda. A samozřejmě - být jen klient bez vazby, tak se to tak nedotýká…dost energie na chod byla i má…no je to holt konec jedné etapy, oevírá se nová
Já to myslela spíš z pohledu toho, kdo se “hurá” rozhodne ustajovat. Jako asi hádám tadyto “nové vedení” u evcusika…
Mají naopak velký oči, jak jim lidi budou platit za nic. Ale za dvě zimy tam nebudou mít tímhle stylem ani nohu a nejen že nebudou mít klienty, ale ani peníze, aby to dali dokupy a nabídli standard, za kterým někdo půjde, protože aby si udrželi ty poslední chudáky a nalákali nové, budou samozřejmě zlevňovat.
Tak to jo. Takové znám taky. Že si ohradí kus louky a už nabízejí ustájení. Ale zákazníků mají dost - těch, co chtějí ušetřit. Oni se vždycky najdou jiní za ty odešlé. I když, teď už možná hůř. Přece jenom, jak všechno podražilo…
Odpověď na příspěvek uživatele Arbora z 25.08.2023, 16:09:42
Někomu prostě do cesty vstoupí EGO, že je ten nejvzdělanější pro danou problematiku a je to 😀 co myslíte? 😀
Já mám taky svoje představy, zkušenosti, nároky a vím, co má jakou hodnotu. A když se dva v této problematice nesetkají navzdory x pokusům, tak je vzít za kliku to lepší řešení. Ale než člověk rozklíčuje, kde je vlastně v komunikaci problém a jestli má do toho cpát energii - tyjo, na chocholouška 😀
No a jakým materiálem se to teda má zavézt? Štěrkem, perkem, lomovým prachem, pískem… Docela by mě zajímalo, jak to bude vypadat po zimě - nechcete se tam pak dojít juknout, jak to dopadlo? 😀
Nenapíšu jak to dopadlo - nic se ani nezavezlo. Už teď je tam prima srajda a to máme celkem hezky podzim. Celkově péče o areál jde o 10 k 5 znatelný jen pár měsíců po odchodu. Takže já si nemůžu víc než gratulovat, že jsem utekla minutu po dvanácté.