No ty reklamy by tam nemusely být, protože to rozbíjí ten středový sloup s inzeráty. Stačí ty napravo. Ale to je jen můj skromný názor. A kdyby ty inzeráty byl víc vprostřed pro PC, tak by taky neuškodilo.🙃❤️
Připravujeme novou verzi inzerce
Kdyby se střed hromadně rozšířil, tak pravý panel bude naprosto nečitelný. Trošku se snažte sami. Musíte zoom podle svého displeje.
Když dám zoom 250 %, postranní panel je zcela pryč, vidím jen inzeráty. A jako detailů mají dost, vím, kolik je uvnitř fotografií, kolik lidí to vidělo, odkud to je a bla bla, za mě paráda. Teoreticky může být filtrů, ale…
Barvu tlačítek Prodám a Detail inz. bych možná odlišila.
A doplnit možnost ne/posílám a toto by bylo vidět taky takto bez otevírání jedn. inz.
Vše je vidět hned - bez otevření každého inz., podle mě super.
megi-the-pes:Kdyby se střed hromadně rozšířil, tak pravý panel bude naprosto nečitelný. Trošku se snažte sami. Musíte zoom podle svého displeje.
Když dám zoom 250 %, postranní panel je zcela pryč, vidím jen inzeráty. A jako detailů mají dost, vím, kolik je uvnitř fotografií, kolik lidí to vidělo, odkud to je a bla bla, za mě paráda. Teoreticky může být filtrů, ale…
Barvu tlačítek Prodám a Detail inz. bych možná odlišila.
A doplnit možnost ne/posílám a toto by bylo vidět taky takto bez otevírání jedn. inz.
Vše je vidět hned - bez otevření každého inz., podle mě super.
Woow, takhle se mi to líbí, děkuji vám.🥰 Zoom na 200% a je to👍