Na základně konverzace z dnešního dopoledne jsem upravil příspěvky v diskuzi. Co říkáte, je to takto přehlednější? Vzhledově se mi zdají celkem fajn 🙂.
Dlaší nové funkce:
Už není možné dávat palce nahoru pro svůj příspěvek
Seznam lidí, kteří hlasovali se aktualizuje hned při kliknutí, dříve se aktualizoval pouze při novém načtení stránky
Informace o počtu palců je trochu “ukecanější”, už to není jen číslo
U profilové fotky u příspěvku je vidět malá zelená tečka, když je uživatel právě online
Možná, mohl by úplně zmizet ten tlustý stínovaný rámeček a zůstala by kolem příspěvku a autora jen decentní tenká linka, jinak vše bílé v pásmu příspěvků uprostřed a po stranách šedé… jen návrh. Extrémní poděkování za ochotu a vstřícnost!
Mně osobně se víc líbí hrany/zaoblení trochu menší. Hůř se čte, když jsou to dlaždicové obdélníky, lepší je dle mého pás příspěvků oddělený linkami nebo mnohem menšími mezerami.
Poslední moje poznámka. Koukám na výpis diskusních vláken a samotná vlákna by mohla vypadat podobně, to je vlastně přesně to co se snažím v předchozích dvou příspěvcích popsat. 🤗
Rozumím tomu a neříkám, že u toho neskončíme. I k takové verzi jsem začal připravovat grafický návrh, ale to už byla hodně velká změna. Tento vzhled přece jen dost vychází z toho předchozího. Třeba to bude jen mezistupeň 🙂.
Dělal jsem návrh pro představu, mezitím se to jste to změnili a už se mi to tak líbí, že ten návrh skoro ani nechci dávat. Ale když už jsem se s tím tak patlal matlal.😀
Díky, právě té čisté bílé verzi něco chybí. Zkusíme chvíli používat toto. Ještě jsem doladil velikosti a odsazení na mobilu i na PC, ubral zakulacení a vypadá to dobře.
Zatím sem moc troubů nechodí, ale až jo, to “nahlásit”, malinké, by se asi hodilo. 🙂 Odpovědět… chodí do mailu, že mi někdo odpověděl? Počet příspěvků u nicku… ale to je detail. Který mě za chvíli začne děsit. Přestanu psát. 🙂 Jaký to má účel?
Tato verze vypadá o dost lépe!
Mammothův návrh je taky dobrý, akorát “odpovědět” atp. je moc tmavé a chybí IP, ale pravou stranu takto odlišit, tlumenou barvou, je super.