Teď mají 3 týdny. Už 2 týdny jsou na flašce (mléko od beaphar), první týden krmila maminka. Některá mají občas průjem. Včera a dnes dostali pastu na odčervení. A pomalu začínají zkoušet rozmočené štěňátkové granulky. Říkám si jestli jim dávat probiotika (ty už párkrát dostali - doporučení vet, maminka byla na antibiotikách), nebo změnit mléko, případně ho ředit jinak, ale dělám to přesně podle návodu.
Děkuji za reakce. Připadá mi, že se to lepší. Ony nemají průjem stále, ale třeba jednou je to tekutější, pak zase tuhé, pak půl na půl… Už mám vypozorované, že po tužším krmení jsou tužší bobíky (logicky). Takže postupně zvyšuju podíl granulek a snižuju podíl mléka, plus dostávají probiotika. Maso budou zkoušet až od příštího týdne, pokud bude zažívání v pohodě. Nechci jim v tom dělat úplný guláš (mixovat maso s granulemi a s mlékem).
Děkuji za reakce. Připadá mi, že se to lepší. Ony nemají průjem stále, ale třeba jednou je to tekutější, pak zase tuhé, pak půl na půl… Už mám vypozorované, že po tužším krmení jsou tužší bobíky (logicky). Takže postupně zvyšuju podíl granulek a snižuju podíl mléka, plus dostávají probiotika. Maso budou zkoušet až od příštího týdne, pokud bude zažívání v pohodě. Nechci jim v tom dělat úplný guláš (mixovat maso s granulemi a s mlékem).
Mixovat můžete cokoliv s čímkoliv. Jenom ten přechod musí být pozvolný - něco postupně ubírám a něco zase přidávám.