Ale to je normální šampon. Já ho myju z důvodu špíny, ne blech. Prve jsem ho myla jen čistou vodou, ale pokud mu to má škodit, tak ho šamponovat mohou jen třeba jednou za měsíc.
Jestli se chcete spolehlivě zbavit blech u psů i koček, tak holt ty tablety.
Jo a tak častým koupáním psa v šampónu si zaděláte akorát na ekzémy.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 02.07.2023, 11:14:07
Dobře, zkusím je dát všem a uvidíme. A šampon budu používat občas. To by mě opravdu nenapadlo, že šampon pro psy může psům používáním škodit… Každopádně moc děkuji za rady! Jsem zase o hodně moudřejší. 😊
Dobře, zkusím je dát všem a uvidíme. A šampon budu používat občas. To by mě opravdu nenapadlo, že šampon pro psy může psům používáním škodit… Každopádně moc děkuji za rady! Jsem zase o hodně moudřejší. 😊
Ono přílišná hygiena škodí i lidem. Dermatologové a gynekologové by mohli vyprávět.
Jmenuje se to šampon pro psy, ale je to docela hnus. Spíše řešte, že má blechy, ty kočky taky, on trus blech je taky bordel… a prostě celé to je… co kdyby to bylo dítě, dyť je to chudák.Esi to nevydržíte a musíte psa koupat (takhle často se koupou pouze psi nemocní, kteří to opravdu potřebují), najděte něco přírodního.
Jak psala bodlinka - selamectin, je v Stronghold a Evicto, to druhé vůbec neznám, oboje má i spoty.