Aktuálně: 2 713 inzerátů230 104 diskuzních příspěvků18 553 uživatelů

Kočičí granule - složení, značka (co vybrat)

megi-the-pes
megi-the-pes 29.06.2023, 10:32:11 xxx.xxx.210.23

Essential jaguar jsou jedny z nej na světě. Lion a panther jsem ještě doma neměla. Nevím, kde se teď dělá Canagan, ale z UK je to taky, Aatu tam byly taky a Meowing,... pro psa jsem měla dlouho Simpsons, stejné to je... vybírám jako dobré tyhle značky, protože mají takovou normální, nepřepálenou vůni a nic jedovatého.

Purizon už taky chvíli používá "sušený protein" k masu, tak to můžete zkusit i ty Green/pet/woods, mají i vzorkové sáčky teď zrovna. Mají hrozně pěkné obaly. :-)

Tenurri
Tenurri 29.06.2023, 10:52:11 xxx.xxx.213.168
megi-the-pes:

Essential jaguar jsou jedny z nej na světě. Lion a panther jsem ještě doma neměla. Nevím, kde se teď dělá Canagan, ale z UK je to taky, Aatu tam byly taky a Meowing,... pro psa jsem měla dlouho Simpsons, stejné to je... vybírám jako dobré tyhle značky, protože mají takovou normální, nepřepálenou vůni a nic jedovatého.

Purizon už taky chvíli používá "sušený protein" k masu, tak to můžete zkusit i ty Green/pet/woods, mají i vzorkové sáčky teď zrovna. Mají hrozně pěkné obaly. :-)

Jů, tak děkuji, já právě ty essential znám jen z doslechu "od psů". Nějak jsem se po nich nepátrala dříve, že by dělali i kočičí :). Dnes jsem koukla zhruba na složení, že tam nemají uvedeno kolik čeho %, tak mi to přišlo divné, když se většinou granule "chlubí" těmi vysokými % :D ...  

O vzhled obalu mi až tolik nejde :D spíš o to, co je uvnitř.

Tenurri
Tenurri 03.01.2025, 09:48:49 xxx.xxx.22.64

Nevím, kam to dát, ale jdu si postěžovat! 😀

Koupila jsem kočkám na zkoušku Amanova granule.

Složení: čerstvá krůta 71 % (k výrobě 100 kg produktu použito 140 kg čerstvé krůty), celý zelený hrášek, dehydratované brambory, hráškový protein, hydrolyzát krůtích jater, kvasnice (Saccharomyces cerevisiae), lněné semínko (přírodní zdroj mastných kyselin ω3), bramborový protein, jablečná vláknina, minerální látky, tapioka, kuřecí olej (chráněno přírodními tokoferoly), rybí olej (chráněno přírodními tokoferoly), rohovníková mouka, psyllium, dehydratovaná brukev, antarktický krill, Kelpa, spirulina, čekanka (zdroj FOS) 1000 mg/kg, dehydratovaná dýně 1000 mg/kg, dehydratovaná brokolice 1000 mg/kg, borůvky 1000 mg/kg, klikva 1000 mg/kg, hydrolyzovaná buněčná stěna kvasnic (zdroj MOS) 1000 mg/kg, výtažek z mandarinky, zázvor, kurkuma 500 mg/kg, rozmarýn, Yucca schidigera.

Kocour se rozhodl, že UŽ NIKDY NIC JINÉHO JÍST NEBUDE. Nevím co tam dávaj, asi nějaký drogy.

Jakože ale fest. Doteď jim jely Canagany, Acana, Purizon. Teď se kocour tváří, jakože v misce nemá vlastně nic a řve u skříňky. Sem tam vezme na milost nějakou kapsičku, když ji zasněžím probiotiky (fortiflora). 

Taky mu strašně chutnají carnilove pamlsky PRO PSY - jehně a brusinka. Vždycky mi málem ukousne prst. Přitom ta kostička jde brusinkama velice silně cítit.

Jo, a taky lívance jsou prej skvělý…kradl nám je z talíře.

Maso si mám tradičně strčit do…někam 😀

Achjo 😀

Adéla K. (neregistrovaný) 21.03.2025, 23:02:57 xxx.xxx.112.74

Zdravím všechny, prosím, co nějaké opravdu kvalitní krmivo bez obilovin? Náš buldoček by obiloviny neměl, proto hledám kvalitní krmivo.

biaca
biaca 21.03.2025, 23:58:14 xxx:xxx.a936:a71e
»
Odpověď na příspěvek uživatele Adéla K. z 21.03.2025, 23:02:57

Prosím přiložte foto kočky ať můžu vidět novou kočičí rasu buldoček 

kometa
kometa 22.03.2025, 19:10:08 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Adéla K. z 21.03.2025, 23:02:57

hledám kvalitní krmivo.

Třeba maso a přílohy?

Kočkomil (neregistrovaný) 23.03.2025, 19:13:30 xxx.xxx.70.147
»
Odpověď na příspěvek uživatele biaca z 21.03.2025, 23:58:14

Také bych se rád pokochal snímky plemena kočky buldoček. ..😂

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
  • +
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.