Aktuálně: 3 727 inzerátů211 273 diskuzních příspěvků18 263 uživatelů

iFauna nová tvář

kometa
kometa 28.06.2023, 18:21:48 xxx.xxx.147.163
biaca:

Ještě se mohou napsat recenze na googlu - díky dnešku mají 1hvězdiček (což odpovídá skutečné funkci a nežije z předchozí slávy)

chvd - nezapomente dát 5 hvězdiček 

Ps. jinak zde máte výsledek nemrzačení koček kastrací

https://jablonecky.denik.cz/zpravy_region/jablonec-nad-nisou-tyrani-zvirat-kocky-zachrana-utulek-dasenka.html

Majitelka byla, dle slov chvd, jenom nezodpovědná. Asi je měla 24 hodin hlídat a překazit každý pokus o páření. Kastrovat přece nelze!

A stejně je to z jeho strany jenom provokace. Netrhejte si kvůli němu játra.

chvd
chvd 28.06.2023, 18:23:44 xxx.xxx.0.1

megi-the-pes:

Teda Karle Barle, co mne urážíte? Nemůžete, směju se tomu, ale stejně, urážíte lidi způsobem tříletého děcka. Budete kopat nožičkami? Já slyšela, že slavný chvd byl vtipálek a upřímnost sama, ale tohle je takové fakt jako dětinské a ironie, sarkasmus, vtip a pořádná urážka nikde. Škoda. Snad se polepšíte.

Ale copak? Uz neni co napsat k tematkum, tak budeme resit diskutujici? No ja si rikal, kdyz jsem cetl Vase prispevky k veci a s vlastnim nazorem, ze je to divny, ze by tu chodil travit cas nekdo aspon trochu na urovni a ejhle...uz je to jasny.

chvd
chvd 28.06.2023, 18:27:44 xxx.xxx.0.1
kometa:

Majitelka byla, dle slov chvd, jenom nezodpovědná. Asi je měla 24 hodin hlídat a překazit každý pokus o páření. Kastrovat přece nelze!

A stejně je to z jeho strany jenom provokace. Netrhejte si kvůli němu játra.

Kdyz to ctu, tak je mi jasne, ze kaszrovat lze ledacos.

megi-the-pes
megi-the-pes 28.06.2023, 18:38:47 xxx.xxx.210.23
chvd:

Ale copak? Uz neni co napsat k tematkum, tak budeme resit diskutujici? No ja si rikal, kdyz jsem cetl Vase prispevky k veci a s vlastnim nazorem, ze je to divny, ze by tu chodil travit cas nekdo aspon trochu na urovni a ejhle...uz je to jasny.

Právě že do recenzí se píší recenze ( o tom je i tohle téma, mám pocit), ale Vy jste tam žádnou nenapsal, jen nějaký vzkaz z minulosti nebo co to je. :-)

chvd
chvd 28.06.2023, 18:42:14 xxx.xxx.0.1
megi-the-pes:

Právě že do recenzí se píší recenze ( o tom je i tohle téma, mám pocit), ale Vy jste tam žádnou nenapsal, jen nějaký vzkaz z minulosti nebo co to je. :-)

Tak to asi holt vidime jinak. To se stane.

Thielli
Thielli 28.06.2023, 18:56:36 xxx.xxx.10.156
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 28.06.2023, 17:27:25

To se tak někdy stane, že někdo, kdo byl v minulosti znám svým břitkým humorem a schopností trefovat terče, postupem času stal se jen smutnou karikaturou sebe sama a lahvičkou koncentrované nenávisti... nebyl to třeba ten pán, co mu nad domem svého času visely červené trenýrky? a když se toto stane jednomu, může se to stát prostě i druhému, no. C'est la vie. 🙂

(No já vím, že tohle patří do politiky, ale jak su to "tupé kinozoologické hovado", nenašla jsem propojovací link.) 

Daja
Daja 28.06.2023, 19:01:07 xxx.xxx.69.205

Dobrý den,

koukla i já na i-faunu hlavně mě zajímají rasa Bišonek a Ruská barevná Boloňka. Bišonek plno nepravd a nesmysly. Rusák taky jak nedodělaný😡.

Dája

kometa
kometa 28.06.2023, 20:04:12 xxx.xxx.147.163
megi-the-pes:

Tomu se říká krádež.

Já jsem spíš přes koně. Našla jsem články MVDr. Dominiky Švehlové. Ale je uvedená jako autor, takže to není krádež?

Doron
Doron 28.06.2023, 20:53:56 xxx.xxx.162.50
acher:

Nestačím žasnout.Tibetská doga Výška Samci: 36 - 41cm Samice: 0cm

Hmotnost Samci: 45 - 72kgSamice: 45 - 72kg

Tak to bude asi ten pohlavní dimorfismus, feny ( tedy samice, jak se teď správněji říká), jsou asi výrazně nižší při stejné váze ;)). Vídávala jsem Tibeťany i vyšší,  asi to byli nějaký bezpapíráci..

acher
acher 28.06.2023, 21:16:43 xxx.xxx.222.196
Doron:

Tak to bude asi ten pohlavní dimorfismus, feny ( tedy samice, jak se teď správněji říká), jsou asi výrazně nižší při stejné váze ;)). Vídávala jsem Tibeťany i vyšší,  asi to byli nějaký bezpapíráci..

Copak váha,ale ta výška mě šokovala 36- 41 cm a 0 cm

Doron
Doron 28.06.2023, 23:03:08 xxx.xxx.162.50
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 28.06.2023, 21:16:43

Jj, dělám si srandu :)). Opravdoví amatéři, až neuvěřitelný..

Lenacia
Lenacia 29.06.2023, 01:12:14 xxx.xxx.168.148

Ohoho....  Když Ifauna jediný na co reaguje je člověk, který sice dává 5*. ale je to víc bezdůvodný než to, že se původní komunita rozhodla využít možnost ohodnotit změny na webu, který doteď pravidelně navštěvovali a měli rádi, protože se jim dané změny nelíbí. 

Obrázek
chvd
chvd 29.06.2023, 03:52:00 xxx.xxx.0.1
Thielli:

To se tak někdy stane, že někdo, kdo byl v minulosti znám svým břitkým humorem a schopností trefovat terče, postupem času stal se jen smutnou karikaturou sebe sama a lahvičkou koncentrované nenávisti... nebyl to třeba ten pán, co mu nad domem svého času visely červené trenýrky? a když se toto stane jednomu, může se to stát prostě i druhému, no. C'est la vie. smile

(No já vím, že tohle patří do politiky, ale jak su to "tupé kinozoologické hovado", nenašla jsem propojovací link.) 

zase trefa

chvd
chvd 29.06.2023, 03:55:29 xxx.xxx.0.1
Lenacia:

Ohoho....  Když Ifauna jediný na co reaguje je člověk, který sice dává 5*. ale je to víc bezdůvodný než to, že se původní komunita rozhodla využít možnost ohodnotit změny na webu, který doteď pravidelně navštěvovali a měli rádi, protože se jim dané změny nelíbí. 

Obrázek

No vidite, to jsou rozumni lide.proste neni jim co vytknout. Zato toxickym postekavajicim haterum dnes uz vlastne nefandi nikdo.

Lenacia
Lenacia 29.06.2023, 06:10:23 xxx.xxx.168.148

ano, my si všimli, že vedení Ifauny není ochotno reagovat na zpětnou vazbu.  kde dostali největší bídu? Na psí diskuzi.  Proč dostali bídu? Protože se tamním lidem tenhle přístup nelíbil.  Kde dostali další těžkou? Bídu? Na kočkách.  Kde další? Na exotech.... A kde dál potom? Třeba na koních, že ano.  Proč asi museli vypnout diskuze.... joooo!!! No přece aby nemuseli řešit že je hejtujou na diskuzích a měli DOST ČASU na to vyumělkovat ten jejich webísek! Aby při spuštění fungoval! To dává smys.... ohhhhhhh.... v inzerátech množírny, v atlasu plemen nesmysly... jen automaticky převedené inzeráty z původního webu, byli líní to aspoň manuálně probrat před tím, než ten svůj nóbl zverimex spustí? Takhle bojujou proti množírnám?  Tak to gratuluji. A ta desetitisícová komunita se tam má scházet a diskutovat kde?  Víte kterou myslím. Tu která udělala ifaunu natolik výraznou jako chovatelský web, že si jí všimli a koupili ji... tu, která tedamusela odejít jinam, protože je Ifuana segregovala jak jisté lidi v jistých táborech.  Ohhh... oni maj jen platit za zvýraznění svého inzerátu a zaplatit v poradně....  aha.... tak dobře, takže pořád platí 1* za absolutní nezvládnutí ani toho co tvrdili, že budou dělat... a taky za rasismus. 

biaca
biaca 29.06.2023, 07:07:59 xxx.xxx.47.71

Chvd - neboli Karle - odchod na Ifaunu, když zde to považujete pod Vaši úroveň (a můžete obvolávat inzerenty a sdělit prodejcům koček svůj názor na kočky a kastraci.)

orionka
orionka 29.06.2023, 07:25:35 xxx.xxx.82.160

Moc tomu nerozumím, ale zdá se mi, že nemají zmatek jen v mírách, ale i v cenách. Nějak jim tam chybí nuly. No vlastně nula - taková nicka.

Štěňata čivavy s PP se vším včetně europasu za 1000,.. Kč ? To je jen sen. Rozuměj chyba.

balu
balu 29.06.2023, 07:27:37 xxx.xxx.72.176

Tak jsem taky mrkla na ifaunu, jaké informace mají u "mých" plemen. Je to tragédie. 

ruský černý teriér

samojed

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
balu
balu 29.06.2023, 07:28:51 xxx.xxx.72.176
orionka:

Moc tomu nerozumím, ale zdá se mi, že nemají zmatek jen v mírách, ale i v cenách. Nějak jim tam chybí nuly. No vlastně nula - taková nicka.

Štěňata čivavy s PP se vším včetně europasu za 1000,.. Kč ? To je jen sen. Rozuměj chyba.

To bude 1000 EURO...

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.