Teda Karle Barle, co mne urážíte? Nemůžete, směju se tomu, ale stejně, urážíte lidi způsobem tříletého děcka. Budete kopat nožičkami? Já slyšela, že slavný chvd byl vtipálek a upřímnost sama, ale tohle je takové fakt jako dětinské a ironie, sarkasmus, vtip a pořádná urážka nikde. Škoda. Snad se polepšíte.
Ale copak? Uz neni co napsat k tematkum, tak budeme resit diskutujici? No ja si rikal, kdyz jsem cetl Vase prispevky k veci a s vlastnim nazorem, ze je to divny, ze by tu chodil travit cas nekdo aspon trochu na urovni a ejhle...uz je to jasny.
Ale copak? Uz neni co napsat k tematkum, tak budeme resit diskutujici? No ja si rikal, kdyz jsem cetl Vase prispevky k veci a s vlastnim nazorem, ze je to divny, ze by tu chodil travit cas nekdo aspon trochu na urovni a ejhle...uz je to jasny.
Právě že do recenzí se píší recenze ( o tom je i tohle téma, mám pocit),
ale Vy jste tam žádnou nenapsal, jen nějaký vzkaz z minulosti nebo co to je. :-)
Právě že do recenzí se píší recenze ( o tom je i tohle téma, mám pocit),
ale Vy jste tam žádnou nenapsal, jen nějaký vzkaz z minulosti nebo co to je. :-)
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 28.06.2023, 17:27:25
To se tak někdy stane, že někdo, kdo byl v minulosti znám svým břitkým humorem a schopností trefovat terče, postupem času stal se jen smutnou karikaturou sebe sama a lahvičkou koncentrované nenávisti... nebyl to třeba ten pán, co mu nad domem svého času visely červené trenýrky? a když se toto stane jednomu, může se to stát prostě i druhému, no. C'est la vie. 🙂
(No já vím, že tohle patří do politiky, ale jak su to "tupé kinozoologické hovado", nenašla jsem propojovací link.)
Nestačím žasnout.Tibetská doga Výška Samci: 36 - 41cm Samice: 0cm
Hmotnost Samci: 45 - 72kgSamice: 45 - 72kg
Tak to bude asi ten pohlavní dimorfismus, feny ( tedy samice, jak se teď správněji říká), jsou asi výrazně nižší při stejné váze ;)). Vídávala jsem Tibeťany i vyšší, asi to byli nějaký bezpapíráci..
Tak to bude asi ten pohlavní dimorfismus, feny ( tedy samice, jak se teď správněji říká), jsou asi výrazně nižší při stejné váze ;)). Vídávala jsem Tibeťany i vyšší, asi to byli nějaký bezpapíráci..
Copak váha,ale ta výška mě šokovala 36- 41 cm a 0 cm
Ohoho....
Když Ifauna jediný na co reaguje je člověk, který sice dává 5*. ale je to víc bezdůvodný než to, že se původní komunita rozhodla využít možnost ohodnotit změny na webu, který doteď pravidelně navštěvovali a měli rádi, protože se jim dané změny nelíbí.
To se tak někdy stane, že někdo, kdo byl v minulosti znám svým břitkým humorem a schopností trefovat terče, postupem času stal se jen smutnou karikaturou sebe sama a lahvičkou koncentrované nenávisti... nebyl to třeba ten pán, co mu nad domem svého času visely červené trenýrky? a když se toto stane jednomu, může se to stát prostě i druhému, no. C'est la vie.
(No já vím, že tohle patří do politiky, ale jak su to "tupé kinozoologické hovado", nenašla jsem propojovací link.)
Ohoho....
Když Ifauna jediný na co reaguje je člověk, který sice dává 5*. ale je to víc bezdůvodný než to, že se původní komunita rozhodla využít možnost ohodnotit změny na webu, který doteď pravidelně navštěvovali a měli rádi, protože se jim dané změny nelíbí.
No vidite, to jsou rozumni lide.proste neni jim co vytknout. Zato toxickym postekavajicim haterum dnes uz vlastne nefandi nikdo.
ano, my si všimli, že vedení Ifauny není ochotno reagovat na zpětnou vazbu.
kde dostali největší bídu? Na psí diskuzi.
Proč dostali bídu? Protože se tamním lidem tenhle přístup nelíbil.
Kde dostali další těžkou? Bídu? Na kočkách.
Kde další? Na exotech....
A kde dál potom? Třeba na koních, že ano.
Proč asi museli vypnout diskuze.... joooo!!! No přece aby nemuseli řešit že je hejtujou na diskuzích a měli DOST ČASU na to vyumělkovat ten jejich webísek! Aby při spuštění fungoval! To dává smys.... ohhhhhhh.... v inzerátech množírny, v atlasu plemen nesmysly... jen automaticky převedené inzeráty z původního webu, byli líní to aspoň manuálně probrat před tím, než ten svůj nóbl zverimex spustí? Takhle bojujou proti množírnám?
Tak to gratuluji.
A ta desetitisícová komunita se tam má scházet a diskutovat kde?
Víte kterou myslím. Tu která udělala ifaunu natolik výraznou jako chovatelský web, že si jí všimli a koupili ji... tu, která tedamusela odejít jinam, protože je Ifuana segregovala jak jisté lidi v jistých táborech.
Ohhh... oni maj jen platit za zvýraznění svého inzerátu a zaplatit v poradně....
aha.... tak dobře, takže pořád platí 1* za absolutní nezvládnutí ani toho co tvrdili, že budou dělat... a taky za rasismus.
Chvd - neboli Karle - odchod na Ifaunu, když zde to považujete pod Vaši úroveň (a můžete obvolávat inzerenty a sdělit prodejcům koček svůj názor na kočky a kastraci.)