Leithian:Tak jsem koukla na mobilu na novej look. Teda tak nezajimavy, zmateny a nelogicky web s ještě horší inzercí jsem dosud nepotkala. Nedělám si iluze o prosperitě 😂😂😂
COOOŽE to už je jako hotovo? No to je hnus velebností.
Příklad zneužití papírů, prosím.
---:Tak koncem týdne už se asi dozvíme nový vzhled iFauny. Jak se těšíte? Co od toho očekáváte?
Právě jsem účet na ifauně také zrušil.
krása. protože ale psy ani kočky na inzerát nesháním ani nenabízím a nic jiného na nové fauně nebude, adios.
Cely tohle okolo chovek je delani z lidi blbecky. At radsi snizej porodnost v africe, cine, indii a u naseho etnika.
Mně Ifauna jako taková vlastně vůbec nechybí.Lidi, komunita, to bylo to po čem se mi stýskalo. Web je mi jedno a dokonce chovzvířat mi vyhovuje lépe. 🙂
mastnacekk:Cely tohle okolo chovek je delani z lidi blbecky. At radsi snizej porodnost v africe, cine, indii a u naseho etnika.
Co je vaše etnikum?
Jinak v Číně je porodnost snížená už dlouhé roky. Dokonce tak dobře, že je bude mít nejvíc obyvatel brzy Indie, pokud už nemá.
Zapojte mozecek. Ne moje, nase v cr.
Me mrzí ta zabita inzerce tera havěti. Na ifaunu byli naučeny chodit chovatelé z celý evropy.
Many many many :)
Leithian:Tak jsem koukla na mobilu na novej look. Teda tak nezajimavy, zmateny a nelogicky web s ještě horší inzercí jsem dosud nepotkala. Nedělám si iluze o prosperitě 😂😂😂
COOOŽE to už je jako hotovo? No to je hnus velebností.
R.I.P. fauna, za poslední 3 hodiny 3 inzeráty tak si to asi švéďáci nepředstavovali, to je konec jednoho webu...
balu:Jo jo, prostě nedokážu docenit oč tak velkého a zásadního jde, protože mám na význam mrtvé diskuze jiný názor než vy.
Jste omezená. Mnoho lidí zánik více než 20 let střádaného informačního zdroje zasáhl. Váš omezený náhled nedokáže pokrýt ty cenné příspěvky i celé cenné kategorie. Tak se aspoň neztrapňujte víc.
Nepovim:R.I.P. fauna, za poslední 3 hodiny 3 inzeráty tak si to asi švéďáci nepředstavovali, to je konec jednoho webu...
Nenechte se zmást, to jsou zvýhodněné inzeráty. Když přejedete ty první 3, tak pod nimi už je toho víc.
Pustit web s pravopisnými a gramatickými chybami, no, tak to si asi měli nechat jen ty inzeráty. Dali tolik korun za ifaunu, že jim nezbylo na korektora. :-)
Já už to chápu... to je gůgl překladač. Takže ifauna je teď takové to "pošli zálohu, pošlu ti koně vrtulníkem z austrálie".
mastnacekk:Pro nekoho, kdo tohle rika, by byla opravdu zaloha diskuzi na nic.
Zverejnovat muzete citace, jen to dulezite, mel jsem par ochotnych lidi, kteri by postupne projizdeli konkretne kozoovci sekci a vznikla by "Kniha citaci". Vetsinou je dotaz, pak nekdo fundovanej odpovi a k tomu treba par reakci ktere davaji smysl a zpetna vazba autora dotazu. Kdyz se chce, vsechno jde. ale zalohovani se nepovedlo.
Co vím, tak někdo ze Psů diskuze zazálohoval. Ale logicky jen psí diskuze.
Leithian:Me mrzí ta zabita inzerce tera havěti. Na ifaunu byli naučeny chodit chovatelé z celý evropy.
Jani, já se tam pro zajímavost chtěla přihlásit; účet jsem dosud neaktivovala...a nejde mi to.
Nezkoušela jsi to, prosím?
ohoho, tak oni mě úmyslně zablokovali na jejich FB abych nemohla komentovat ze strachu z mých komentářů :D ok... Hele nedělám to ráda a pokud nechcete nemusíte, ale... pokud můžete dejte jim recenzi https://www.firmy.cz/detail/13171340-ifauna-praha-vinohrady.html
mastnacekk:Zapojte mozecek. Ne moje, nase v cr.
Co kdybyste zkusil komunikovat bez urážek? Já s vámi mluvila slušně.
A články bude psát umělá inteligence.