Odpověď na příspěvek uživatele mastnacekk z 05.07.2023, 10:26:08
Tomu fakt věříte?
Říká se - “nevstoupíš dvakrát do téže řeky” a platí to i tady. I kdyby to bylo jak píšete, tak za rok bude vše jiné, i my, původní diskutující na ifauně, budeme jinde, posuneme se jinam i v názoru na požadavek obnovení ifauny v původní podobě… Přinejmenším budeme tady na chovzvirat.cz, kde nás vlídně přijali, kde nám vycházejí vstříc, kde pro nás dělají úpravy a kde já velmi oceňuji vstřícnost a ochotu adminů.
Nejsem nová tvář, jsem ze staré IF -od cca 2002r a tady jsem sledovala váš úprk u IF koncem května 🙂 Pamatuji ještě Koňadru, Sdyllu, Clayton a ostatní -Ketty Sharp taky -nyní assil 😉
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 05.07.2023, 10:24:23
Nebudeme házet klacky pod nohy - jen ať to neodskáče slečna Šárka, ať to odskáče nějaký hlupák, který si koupí zvíře od podvodníka nebo z množírny z důvodu klamné reklamy. Slečna Šarka vedla chovatelský web, ale u inzertního portálu jsou požadovány jiné požadavky. Anonyme, psát jako anonym je zbabělé - jelikož jediné o co Vám jde je, aby byla slečna Šarka v bezpečí.
Odpověď na příspěvek uživatele mastnacekk z 05.07.2023, 10:26:08
Mastnacekk - já bych se ifaunu už nevrátila - mě nevadí, že ifauna zanikla, protože si myslím, že moderátoři jsou taky skvělý a web se starají - vadí mi, že se prezentují jako bezpečná inzerce, ale ve skutečnosti nejsou odlišní od bazoše. (kde však člověk podvod čeká a dá si větší pozor - heslo nové ifauny - je tým pro důvěru a bezpečnost.
dobré zboží se chválí samo a špatné zboží časem propadne a je úplně jedno, že si v začátku pomohlo parazitací na zavedeném webu, kterého okamžitě zařízli.prostě není to jedno? nová fauna nemá šanci se nijak prosadit, je to bazoš bez chuti a zápachu a my jsme tady.
Nejsem nová tvář, jsem ze staré IF -od cca 2002r a tady jsem sledovala váš úprk u IF koncem května 🙂 Pamatuji ještě Koňadru, Sdyllu, Clayton a ostatní -Ketty Sharp taky -nyní assil 😉
Myslím, že Ketty je inspektor,
ale já nemyslela Vás, že nová tvář, nýbrž iF sem leze a čte jak zběsilá. 🙂
Mi to přijde totálně mimo, to, kde si myslí, že vyniknou. Ty peníze v depozitu. Tak jsme kupovali byt, že peníze počkali v adv. kanclu, než bylo vše přepsané.
Koupit tak psa? Jako že množitel bude čekat, až já řeknu, že je vše ok, a pak on dostane peníze, prozatím schované u iF?
Nu, Češi na tohle nejsou zvědaví.
Protože. Buď si koupí psa v chovce, tudíž k tomu iF vůbec nepotřebují, nebo chcou psa rychle, a tak jdou na bazoscijinehnizdomnozek a platí na ruku bez potvrzení a mají psa hned, a o tu rychlost jak u nákupu rohlíků jim jde.
Kontrolovat množky? V zemi, která je jedním z největších producentů štěňátek a koťátek ve sklepě? Tak to leda tak, že vše bez papírů vyřadím.A tím mi v inzerci zůstane asi tak pět a půl inzerátů.Jo, ještě tohle… nechám inzerovat útulkové psy.Protože přece nemáme Pesweb a ostatní inz. stránky taková zvířátka taky nenabízí.
V diskuzích byla uložena spousta vědění, zdarů i nezdarů chovatelů, atlas zvířat, články jak jsem začal chovat…, ale i odborné, rady v potížích, o krmivu, o chovném prostředí, o nemocech…
Prostě to je teď z webu pryč. Je to nesmírná ztráta, alespoň tedy za mě.
Že o tom za chvíli nikdo ani nevzdychne? Možná! Ale požár Velké egyptské knihovny se připomíná dodnes.
V diskuzích byla uložena spousta vědění, zdarů i nezdarů chovatelů, atlas zvířat, články jak jsem začal chovat…, ale i odborné, rady v potížích, o krmivu, o chovném prostředí, o nemocech…
Prostě to je teď z webu pryč. Je to nesmírná ztráta, alespoň tedy za mě.
Že o tom za chvíli nikdo ani nevzdychne? Možná! Ale požár Velké egyptské knihovny se připomíná dodnes.
Já ifaunu zpátky nechci… AleAle bylo by fajn jít na ten web a vidět, že je deaktivován. To by bylo příjemné
To je něco jiného, ty informace nastřádané lidmi už si nepřečteme. Já tam chodila kvůli papouškům, ale máme také psa a kočku. V práci momentálně agamu vousatou, o té vím hrozně málo. Naštěstí ji má pod křídly kolega. Králíček nám umřel loni.
Archiv diskuze z iFauny jsme si celý stáhli, tisíce témat, včetně fotografií, můžeme do nich nahlížet a nebyl by problém (technicky) naimportovat to sem i tak, že by to stále byla diskuze a dalo se do ní přispívat. Problém to je pouze z hlediska práva. Nyní to úplně neřešímě, máme teď důležitější věci, ale třeba na to dojde.
Archiv diskuze z iFauny jsme si celý stáhli, tisíce témat, včetně fotografií, můžeme do nich nahlížet a nebyl by problém (technicky) naimportovat to sem i tak, že by to stále byla diskuze a dalo se do ní přispívat. Problém to je pouze z hlediska práva. Nyní to úplně neřešímě, máme teď důležitější věci, ale třeba na to dojde.
Mně se moc líbí, jak jste to tady za tu chvilku, co tady jsme, vylepšili. 👍 Děkujeme. 🌹
Nic takovyho jako obdoby ifauny tady co do mnozstvi a kvality se ja nedoziju. Z myho ranku ovci a veci okolo hospodareni tady nic neni a nebude. Lidi se rozprchli uz v roce 2018 a dana sekce na ifaune umrela.
Odpověď na příspěvek uživatele mastnacekk z 05.07.2023, 17:15:39
Otázka je jak se vyvíjí počty chovatelů, ti starší srdcaři určitě ubývají a přibývá naopak víc drobnochovatelů pro potěchu a aby nemuseli sekat trávu a ty nikdy nebudou mít tolik zkušeností s chovem. Takže situace se bude spíš ještě zhoršovat. Podmínky tomu moc nepřejí.