Kavkazský pastevecký pes je dle odborníků z ifauny plemeno neuznané FCI...
U chodského psa chybí informace o velikosti...
Opravdu to dělají odborníci na slovo vzatí...
Kavkazský pastevecký pes je dle odborníků z ifauny plemeno neuznané FCI...
U chodského psa chybí informace o velikosti...
Opravdu to dělají odborníci na slovo vzatí...
Kde jim píšete to hodnocení?
ee, to jsou libry... ale já mám náhodou, výjimečně i užitečnou a oprávněnou kritiku - u pitbulla je napsané, že má posunutý práh bolesti, a proto mu může dítě šlápnout na ocas a ok
to není vtipné
Píše se tam, že mají horu nových moderátorů, kteří pohlídají inzerci, ale nehlídají nic, to vidíte, je to takový jinak barevný bazos, množka vedle množky, ale podle mě tam pracuje tak jeden dva lidi, protože při ctrl c ctrl v z jiné stránky nestihli za měsíc ani přepsat pár slov... zas tolik textu k přečtení tam není a zvládl by to i automat.
Takže je mi to trošku záhadou, co se to jako stalo, jaký to mělo smysl.
Myslím, že chovzvirat a ostatní mají teď šanci udělat inzerci opravdu bez množíren... a kdo bude první, vyhraje.
https://www.firmy.cz/detail/13171340-ifauna-praha-vinohrady.html
https://1url.cz/Guuht
Psát dvě recenze za jednu osobu je nefér. Je tam takové jednohvězdičkové i pětihvězdičkové, pán a paní by to měli smazat. Původní recenze se dá upravit, přepsat. Chovejme se jako dospělí.
Porad resite mnozirny, me mnozirny nezajimaj :) Kdyz budu chtit psa, tak si zjistuju a na konec se tam jedu podivat. To je fakt na hlavu pracis kvuli tomu portaly nebo se tim pak zabyva jako moderatori, ztrata casu.
Mastnacekk, když budu chtít psa tak jdu přes chovatelský klub plemene. Nikoliv přes inzeráty. Samozřejmě s osobní návštěvou a předchozí diskuzí s prodejcem.
No ja radsi pujdu za sousedem nebo za dalasim sousedem pro smesku, ale to je vedlejsi. Ohanet se mnozirnama je proste pycovina.
biaca:Mastnacekk, když budu chtít psa tak jdu přes chovatelský klub plemene. Nikoliv přes inzeráty. Samozřejmě s osobní návštěvou a předchozí diskuzí s prodejcem.
To si moc nepomůžete, ono ani v těch klubech těch nezištných jedinců, kteří vám doporučí to nejlepší a ne to svoje, zas tak moc není.
biaca:Chvd - neboli Karle - odchod na Ifaunu, když zde to považujete pod Vaši úroveň (a můžete obvolávat inzerenty a sdělit prodejcům koček svůj názor na kočky a kastraci.)
Já taky trochu nechápu, proč se tady chvd tvrdošíjně drží, když jsme tak hrozní (é). Asi má misionářský komplex. Obrátit nás na správnou víru, i když o to vůbec nestojíme. A navíc mu nehrozí, že ho sníme. Jak to občas udělali kanibalové.😉
mastnacekk:No ja radsi pujdu za sousedem nebo za dalasim sousedem pro smesku, ale to je vedlejsi. Ohanet se mnozirnama je proste pycovina.
Jenže tím se od začátku ohání oni - že se budou věnovat boji proti množírnám, že budou plně nasazeni na inzerci a hlídat to, a proto nebudou mít čas na diskuzní fórum. To řekli oni. A mně nevadí, že tam nemohu chodit diskutovat, byla jsem na odchodu... ale čekala jsem, že teda ta změna bude tohle - buď ukaž registraci chovu/vrhu, nebo tady inzerovat nebudeš.
Týká se to jen psů a koček, ostatní zvířata se mohla dál inzerovat normálně. Ale oni prostě těmi množkami operovali, ale teď nic...
assil:To si moc nepomůžete, ono ani v těch klubech těch nezištných jedinců, kteří vám doporučí to nejlepší a ne to svoje, zas tak moc není.
assil 😊
copak rozdíl mezi chovatelským klubem a neorganizovaným bPP klubem je v počtu či vůbec existenci nezištných jedinců?! 😊
mastnacekk:No ja radsi pujdu za sousedem nebo za dalasim sousedem pro smesku, ale to je vedlejsi. Ohanet se mnozirnama je proste pycovina.
Nějaké nové vyjmenované slovo? 😄
"neorganizovaným bPP klubem "
prosím oprava - ne klubem, ale chovem
"Ohanet se mnozirnama je proste pycovina"
není
"děkujeme za zpětnou vazbu. Je přirozené, že plánované změny nevyhovují všem, zvláště když nadcházející aktualizace je nejrozsáhlejší v historii iFauny. Chápeme rozčarování uživatelů těch kategorií, které jsme se rozhodli dále neprovozovat, na druhé straně nám to ale umožní poskytovat špičkové služby v kategoriích zbývajících - například zavést hlubší kontroly a nová opatření, aby se na našich stránkách neobjevovaly Vámi zmíněné množírny. Děkujeme za pochopení a přejeme mnoho chovatelských úspěchů. Vaše iFauna"
balu:Kde jim píšete to hodnocení?
Napsala jsem na seznam a na google, ale chce to přihlášení.
To by mě zajímalo jaké chtějí přijmout opatření kontroly. Jednoduše to nejde, pokud tedy jednotlivé inzerenty nebudou objíždět. K tomu sloužila diskuze, aby se případné množírny mohly nahlásit a zaevidovat. Takto to bude jedna paní povídala. Je nutné snížit hodnocení na minimum, aby odpovídalo skutečnosti - ne žít z toho, že se jedná o největší chovatelský web. Naopak nyní tady na chovuzvířat chválím moderátory, jak se chopili příležitosti a snaží se dostat web na další úroveň
biaca:To by mě zajímalo jaké chtějí přijmout opatření kontroly. Jednoduše to nejde, pokud tedy jednotlivé inzerenty nebudou objíždět. K tomu sloužila diskuze, aby se případné množírny mohly nahlásit a zaevidovat. Takto to bude jedna paní povídala. Je nutné snížit hodnocení na minimum, aby odpovídalo skutečnosti - ne žít z toho, že se jedná o největší chovatelský web. Naopak nyní tady na chovuzvířat chválím moderátory, jak se chopili příležitosti a snaží se dostat web na další úroveň
Nemuseli by objíždět, stačilo by prověřit, jestli je chov pod CHS a tu ověřit v databázi ČMKU. Ale oni tvrdí, že ne každý bez PP chov je množirna, tak v tom případě netuším, jak to chtějí rozlišovat, to by snad museli kontrolovat osobně dům od domu. Takže asi to dopadne, jak předpokládám, bude to furt stejný, jak za minulýho majitele.
hmn:assil
copak rozdíl mezi chovatelským klubem a neorganizovaným bPP klubem je v počtu či vůbec existenci nezištných jedinců?!
Tohle nějak nechápu tento příspěvek a jak souvisí s mým.
Ale obecně tak nějak ano, si myslím, že PP chov dělá více nezištných jedinců než bezpapíráky.
Nová ifauna má pouze jediný účel generovat zisk. Jestli se jedná o množírnu nebo ne bude vedlejší. Ale strašně mě štve, že chce žít z původní pověsti, které z velké části muže vděčit komutině