Nezájem...
Tak koncem týdne už se asi dozvíme nový vzhled iFauny. Jak se těšíte? Co od toho očekáváte?
Tak koncem týdne už se asi dozvíme nový vzhled iFauny. Jak se těšíte? Co od toho očekáváte?
Píše kdo?
---:Tak koncem týdne už se asi dozvíme nový vzhled iFauny. Jak se těšíte? Co od toho očekáváte?
Já nic. Jsem tady, ne na ifauně. Pro mě je to uzavřená kapitola.
---:Tak koncem týdne už se asi dozvíme nový vzhled iFauny. Jak se těšíte? Co od toho očekáváte?
Neočekávám od toho nic, nezajímá mě to. Mají se prý věnovat více útulkům a opuštěným zvířatům, to se mě už netýká. A navíc vzhled je úplně podružná věc.
balu:Píše kdo?
Asi admini ifauny, aby až to spustí, měli alespoň nějakou návštěvnost od zvědavců. 😄
Akorát jim nedochází, že tady už na ifaunu nikdo zvědavej není.
Nic neočekávám. Ifauna je pro mě mrtvá.
Nezájem...
Anonymní:Nezájem...
to jsem psala já. Mohlo by to člověka upozornit že je odhlášený.
Lidi, odhlásíte se nebo to necháte na nich?
Pro mě je ifauna bez diskuze bezcenná - a jestli si myslí, že dokáží přežít z inzerce budou velmi rychle zklamaní.
Pokud na iFauně není diskuze, tak je to pro mě uzavřená kapitola. Pokud budu něco shánět, podívám se tady. A na rovinu, admin zde byl tak vstřícný, že bych si přišla jako nevděčnice jít zpět.
Takže ať to maj třeba celý bleděmodrý s kytičkama, je mi to jedno.
...na IF jsem odhlášená co jsem se přihlásila tady což je cca něsic, nevim, leti to.....zpátky už nepůjdu...
Rapotačka:Lidi, odhlásíte se nebo to necháte na nich?
Já jsem se deaktivovala a víc řešit nebudu.
Díky za reakci.
Na ifaunu jsem chodila na diskuzi. I kdyby jí teď znovu otevřeli, už se tam nevrátím. Natolik už je to pro mě uzavřené.
Co to je iFauna? 😉
Deaktivace a nikdy více...
90% by se vratilo, zbytek by tady zivoril a casem se vratil taky. A jako prvni by sel honzik slepicar. :) nemam pravdu.
Ne ne ne. Ale chápu, Jaroslave, že vy, jako heterosexuální muž (takových je dnes už pomálu) s nízkým příjmem, který si prostě silně chcete přivydělat (pro rodinu) stříháním ovcí, jste (už zase) vytočenej, že iFauna zruší inzerci Ovcí a nebudete mít kde inzerovat ty své šmik-šmik služby. No, já myslím, že zde, na chovzvirat.cz ten opravdový boom teprve přijde - a to přesně tehdy, až to Švédi zrušej. Myslím, že stále 70-80% inzerentů z iF neví o tom konci. Myslím, že budou hodně čumět a hodně řvát. A také vím, jak změny webu zamávají s ostatními - však tady to do změny vzhledu žilo a pak utichlo. A totéž se druhotně stane na iF. Exodus kvůli zrušení diskuse a sekcí, druhý menší kvůli inovaci. A myslím, že pan Zbyněk bude připraven udělat koncem tohoto týdne nějakou reklamu - na Face i jinde, že je tu jeho otevřená náruč.
Honziku, nehetero chlapce, ja uz davno smik smik nestriham to jsi vedle jak ta jedle. A prijem staci. Tolik tvych kec.. rad zmizi z povrchu zemskeho, takova mala smr"d" :)
Myslím si, že nová Ifauna bude vypadat nějak takto. Vypadají tak všechny jejich zahraniční weby, které už dříve koupili a transformovali.