prosím pomozte, jsem bezradná a v šoku 😊 mám fenku výmarského ohaře a hárá se. Předevčírem jsme byli u psa který ji nakril jenže včera k nám na zahradu pronikl cizí pes a opět se svázali. Co s tím mám teď dělat, jít na potrat nebo co z toho muže být když jednou se spojila se svým plemenem a jednou s křížencem?
Ano, štěňata můžou mít oba otce. Někdy to jde domluvit s klubem a po provedení paternity vám na štěňata po výmarovi vydají PP. Pokud to mají být bezpapíráci, tak je to asi jedno. Jestli se dělá potrat o fen teda netuším, obvykle se to řeší kastrací.
Nechat štěňata narodit a udělat test na paternitu... podle zákona schválnosti můžou být ve vrhu jen kříženci a tam je potom další problém co s nimi? Nebo březost ukončit a po příštím krytí lépe hlídat.Víc možností nevidím.
Ano, štěňata můžou mít oba otce. Někdy to jde domluvit s klubem a po provedení paternity vám na štěňata po výmarovi vydají PP. Pokud to mají být bezpapíráci, tak je to asi jedno. Jestli se dělá potrat o fen teda netuším, obvykle se to řeší kastrací.