efe:Berenika, Beruška, Beunka…
12.10.2010 - 7.11.2023
Tak už je tam všech šest mých holčiček spolu…
Ach jo, je mně to moc líto. 😢
12.10.2010 - 7.11.2023
Ach jo, je mně to moc líto. 😢
Efe, držte se. 🌈😢
Ach jo, je mi to líto..😢
12.10.2010 - 7.11.2023
Je mi to líto, držte se, hodně sil😢
Dnes jsme bohužel museli nechat jít naši placatou tlamičku, princeznu Chanel. Ikdyž s námi prožila přes 14 let, stejně je to málo. Stáří a rakovina nás porazila, byla malá ale srdce měla obrovský.
Vy jste měli kromě koníků i takový malý smetáček? 😳 Přeji, ať vaše bolest brzy odejde. Protože sázím všechny boty, že u vás se měla jako v nebi. To znamená, že ona přešla jen z pokoje do pokoje.
My máme té zvěře hodně, vlastně kromě barzojů a Chanelky se zbytek u nás tak nějak vyskytnul. Ale díky tomu je hodně i těch odchodů, ( často se vyskytnou až v důchodovém nebo bolavém věku). Beru to tak, že jsme měli tu čest s nimi sdílet jejich čas, takže nesmutnit, dát si na jejich počest něco dobrého a přesunout kus volného srdce na další ztracenou duši.
To jste řekla moc hezky .
Ať to brzy přebolí.❤️
Myslím na Vás a posílám hodně síly! Držte se!❤️
🌹🌹
To je mně líto. 💔
Dublinbarzoj:My máme té zvěře hodně, vlastně kromě barzojů a Chanelky se zbytek u nás tak nějak vyskytnul. Ale díky tomu je hodně i těch odchodů, ( často se vyskytnou až v důchodovém nebo bolavém věku). Beru to tak, že jsme měli tu čest s nimi sdílet jejich čas, takže nesmutnit, dát si na jejich počest něco dobrého a přesunout kus volného srdce na další ztracenou duši.
To jste napsala moc moc hezky, jak již psala Doron. Ať ztráta brzo přebolí a netrápíte se, je mi to moc líto 😔
Je mi to moc líto. Držte se. 🖤
😪 upřímnou soustrast… držte se, je mi to moc líto.
je mi to líto 💔
Dodatečně přeji upřímnou soustrast k odchodu placičky. Měla krásný věk!
??.8.2008 - 27.12.2008 - 15.2.2024 🌈
To mi je líto Chingis, držte se.❤️
Minulý týden odešla synova vipetka,17 let….Bude mi chybět,byla skvělá.
🌹🌹