Odpověď na příspěvek uživatele efe z 23.06.2023, 18:26:23
.....je mi to moc lito, je nádherná....držte se....moc to bolí, ale žila nádherný život diky Vám...včera jsem si pomyslela, zda tady někdo obnoví Jak se vysmutnit a bohužel už se stalo, ale tady si člověk uleví nejlépe...🌺🌺
Moje přesvědčení je, že se se Šťopičkou zase v budoucnu potkáš... Měla u vás nádherný psí život...a měla štěstí, že měla takové pánečky, jako jsi Ty a Tvoji blízcí.
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 23.06.2023, 18:26:23
Na jednu stranu velmi smutné a všichni víme, co prožíváte, protože jsme si to už sami prožili a nezbývá jen napsat držte se a ať je čas co nejmilosrdnější a tu bolest co nejdříve otupí. Na stranu druhou zaplať pánbůh, že existujete, že u vás našla milující domov a troufám si říct, že s vámi prožila tu nejbáječnější část svého psího života, že by jí nikde nemohlo být lépe.🌹🌹
Upřímnou soustrast impact...kolik jí bylo let, jestli se mohu zeptat?
31.10.2010 - 27.06.2023
Necelých třináct.. Věřila jsem jí na víc. Její matka dožila šestnácti. Bohužel asi infarkt dneska. Jako blesk. 😥 Vyšly s máti z ordinace, podlomily se jí nohy a i přes bleskovou pomoc naší veterinářky už to nedala. 😥
Necelých třináct.. Věřila jsem jí na víc. Její matka dožila šestnácti. Bohužel asi infarkt dneska. Jako blesk. 😥 Vyšly s máti z ordinace, podlomily se jí nohy a i přes bleskovou pomoc naší veterinářky už to nedala. 😥