ovce rakovinu normálně můžou mít jak každej a mají i retrovirovou nakažlivou verzi.
Nevím, nejsem doktor, jen jsem kdysi četl nějaký článek kde to uváděli, možná to byla nakonec jen nějaká "ovčácká propaganda" ale je fakt že jsem rakovinu u ovce na rozdíl třeba od psů nikdy nikde neviděl.🙂ML.
Nevím, nejsem doktor, jen jsem kdysi četl nějaký článek kde to uváděli, možná to byla nakonec jen nějaká "ovčácká propaganda" ale je fakt že jsem rakovinu u ovce na rozdíl třeba od psů nikdy nikde neviděl.ML.
protože jaká je průměrná doba dožití ovce ve vztahu k maximální době dožití?
jaké jsou způsoby diagnostiky a léčby ovce, vyjma "byla špatná, tak jsme zavolali řezníka?"
protože jaká je průměrná doba dožití ovce ve vztahu k maximální době dožití?
jaké jsou způsoby diagnostiky a léčby ovce, vyjma "byla špatná, tak jsme zavolali řezníka?"
Porážím ovce i na maximální době dožití tedy v době když začnou ztrácet zuby protože by jinak pošly hlady a nikdy jsem za 25let na nich nic zvláštního neviděl, tím ovšem nechci tvrdit že nic takového neexistuje , jen já se s tím nesetkal.🙂ML.
Porážím ovce i na maximální době dožití tedy v době když začnou ztrácet zuby protože by jinak pošly hlady a nikdy jsem za 25let na nich nic zvláštního neviděl, tím ovšem nechci tvrdit že nic takového neexistuje , jen já se s tím nesetkal.ML.
kolik jste jich zabil dvacetiletých? nebo aspoň čtrnáctiletých?
Kleští mám doma různých mraky ale pochybuju že s těmi co píšete nějaký chovatel sám pracuje na rozdíl od gumiček které jsou halířová položka a měl je doma každý, navíc na kupírování ocásků byly ideální .
Souhlasím. Ale prostě je to zakázáné, no. Ale nedělám si iluze, že mezi chovateli gumičky ještě nejsou. Ale jednou dojdou, no.
Souhlasím. Ale prostě je to zakázáné, no. Ale nedělám si iluze, že mezi chovateli gumičky ještě nejsou. Ale jednou dojdou, no.
Gumičky nikdy nedojdou budou pořád protože jinde kupodivu zakázané nejsou a ocásky se kupírují z čistě zdravotních důvodů ne z nějakého "plezíru" ony se ovcím totiž rády do "podělaných" ocásků dávají mouchy a jejich larvy potom žerou zvíře zaživa , a pokud na to včas nepřijdete tak ho i zabijí jenže to už "ochránce zvířat" nezajímá. ML.
Gumičky nikdy nedojdou budou pořád protože jinde kupodivu zakázané nejsou a ocásky se kupírují z čistě zdravotních důvodů ne z nějakého "plezíru" ony se ovcím totiž rády do "podělaných" ocásků dávají mouchy a jejich larvy potom žerou zvíře zaživa , a pokud na to včas nepřijdete tak ho i zabijí jenže to už "ochránce zvířat" nezajímá. ML.
Zrovna mně nemusíte vysvětlovat, proč se u ovcí kupírují ocasy.
Zrovna mně nemusíte vysvětlovat, proč se u ovcí kupírují ocasy.
Tak to pardon v pohodě nemám takové žádné potřeby. vám něco vysvětlovat vy to třeba víte a já zase nevím že to víte a jen tak zady píšu co si myslím s tím že si to třebas tu a tam někdo jiný přečte a dozví se tím co před tím nevěděl a třeba mu to v něčem pomůže a nebo taky ne, někteří lidé jsou dnes úplně (podle mne) zbytečně "upjatí!" život není peříčko takže kdyby všichni byli k sobě navzájem víc v "pohodě" mohl by být alespoň trošku veselejší a snesitelnější .🙂ML.