Dobrý večer, všimli jste si, že u všech článků v archivu na ifauně , je nově uveden jako autor článku - kolektiv autorů redakce ifauna.cz .Včetně článků od nás soukromých přispěvatelů.
Pokud je autorem někdo, kdo není členem redakce iFauna.cz, musí uvést jeho jméno, případně si řekněte o odstranění článku. Jejich licenční smlouva jim k tomu, co popisujete, nedává právo.
Tak nevím, u koní je autorství zatím zachováno, to bych vyskočila jak čertík z krabičky, kdyby si přivlastnili články paní doktorky Švehlové. Ale nejsem si jistá, kde je ten archiv, jestli se tím myslí normálně články ve výpisu, které se zobrazují na odkazu ifauna - články, a nebo zda existuje ještě nějaký definovaný archiv.
Tak nevím, u koní je autorství zatím zachováno, to bych vyskočila jak čertík z krabičky, kdyby si přivlastnili články paní doktorky Švehlové. Ale nejsem si jistá, kde je ten archiv, jestli se tím myslí normálně články ve výpisu, které se zobrazují na odkazu ifauna - články, a nebo zda existuje ještě nějaký definovaný archiv.
Áno, planý poplach, autoři tam normálně jsou. Jen u těch nových už ne.
Ja se tam vidim. A ted pozor pany a damove. Ja napal dva clanky, tehdejsi majitelka me za kazdej poslala mam pocit ze po 500kc. Nevim jak vy ostatni. Ja to nechtel prijmout ale rikala ze to tak maj. Takze tak. Kdyby jste se radsi zajimali o to, jak to zachovat nez jako urazeny maly pancharti resit smazani.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 20.06.2023, 08:17:01
Dobrý den,
Tak ta chyba je pouze u části starších článků, postupně dojde k opravě. Přišel jsem na to náhodou, když jsem hledal článek podle jména autora.
Pro mastnacekk, žádnou paniku neudržuji a jako malý uražený parchant se nechovám.
Jen nechci mít nic společného se současnou podobou ifauny.cz - podoba pseudo mazlíčkářské komunity, je mi cizí, stejně tak jako obsah článků, vytvořených novými majiteli.