Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 21.07.2023, 11:35:37
…..ja vždycky klepnu na ten odkaz od Megi v úvodu tohohle vlákna a dostanu se na jeho fejs…..bohužel to sem neumím skopírovat ten jeho příspěvek… zkuste to Vy….
Tomuto člověku jde jen a pouze o prachy. Na základě moderního tréninku vychoval jednoho jediného psa, zaplatil si kurz a myslí si, že je profesionál. Ano, profesionál je, ale v tom jak se hulvátsky vyjadřovat na sociálních sítích. S oblibou blokuje vše a všechny co se mu jen trochu nelíbí. Jeho kniha je v poměru cena a zpracování katastrofa co nemá hlavu ani patu, jen laciné zpracování v kroužkové vazbě na obyčejném papíru.
S dotyčným pánem jsem se na FB pustila do debaty, už jsem to tady určitě psala. Chlap se neumí chovat, neumí slušně argumentovat a tudíž je následně vše smazáno a vy zablokováni, protože byste mu kazili kšefty. Já jsem po něm chtěla vysvětlit, proč se má pes dávat do klece, když to nepotřebuje. Nedokázal to vysvětlit nijak, jen si mlel svoji ohranou písničku, že ke všem psům, tedy plemenům, se ve všem přistupuje stejně, nepřipouští žádné individuality. Dál už jsem se v té jeho bibli nešťourala, protože je jasné že už toto je nebetyčná blbost. Nikdy nemůžete každýho psa cvičit stejnou metodou, jít třeba na retrívra tím, co on zkouší, tak si ho můžete nenávratně pokazit. Mám doma tři psy a každý je jiný, s každým pracuju jinak.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah z 04.11.2024, 11:44:42
….no myslím, že mu otevřel oči jeho současný pes v dočasně adopci přivezený z Bosny, ještě jsem ho venku neslyšela kliknout, což bylo u minulého psa non-stop a když má živé vysílání, jeho pes se pohybuje na volno po místnosti, občas ho ukáže do éteru, občas ho hladí, obcas pes popojde a tak podobně…to s původním psem bylo nemyslitelné, ten byl stale v kleci, pardon v ložnici….