Za mě jedny z nejhezčích kukadel. Kudlanka nábožná.
Dublinbarzoj, odkud máte barzojíky? Mají krásnou barvu. Moje tenkrát barzojka měla podobnou, červené plotny s žíháním. Jsou nádherní
Dublinbarzoj, odkud máte barzojíky? Mají krásnou barvu. Moje tenkrát barzojka měla podobnou, červené plotny s žíháním. Jsou nádherní
efe:Moje nejkrásnější a nejšikovnější morgáně ❤️
Ježiš! To je modelína! ❤️
Úžasné vlákno!!😍
Přidáváme se…
Irma19:Úžasné vlákno!!😍
Přidáváme se…
Krasavci. Skoroyork bígloida přerostl. Nebo fotka zkresluje?
Nene, bígloid leží, skoroyork sedí 😁
Poměr velikostí se nemění, na kila je to 17:10
Za mě jedny z nejhezčích kukadel. Kudlanka nábožná.
Kluci jsou ze Silent Enigma, říkám jim, že jsou moji tygříci, ale ta vaše krasavice vypadá jak kdyby byla příbuzná 🤗.
Ještě bych chtěla černo bílého tak se pomalu koukáme co se kde rodí, je to těžké, chtěli bychom nějakou novou krev.
Tak na mě ve vzpomínkách vykoukly pořádné chrtí oči - druhé foto kluci jako 2 měsíční mimina, strašně to letí a na první kamarád chrtík ve stejném věku.
Dublinbarzoj:Tak na mě ve vzpomínkách vykoukly pořádné chrtí oči - druhé foto kluci jako 2 měsíční mimina, strašně to letí a na první kamarád chrtík ve stejném věku.
Kdybych byla infantilní, volala bych teď vysokým hlasem OMG! OMG!!! A tleskala ručkama.
Pro mě je barzoj ten nejkrásnější pes.
Tohle jsou prosím Vás ty nejhezčí a zároveň nejsmutnější očička, který jsem v poslední době viděla 😔 já Vám nevím, proč na ten pesweb pořád koukám, když dalšího pejska mít nemůžu 🤧
Nemáte někdo doma a v srdci malé místečko pro tuhle holčičku krásnou? A omlouvám se, že tu agituju, ale řekněte, není sladká a ten smutnej zrazenej pohled, že jo?….ach jo
https://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci-detail-iframe?objid=82141
Původní majitelé i s “babi” by potřebovali pořádně proplesknout. Tak snad boží mlýny budou mlít tak, aby to pocítili na citlivém místě.
Feňulky je mi moc líto a držím jí palce. Bohužel, pomoct nemůžu.
Ježíš, to jsou oči. Hned bych jí brala, ale dva psy by mi asi nikdo nehlídal.
Hlavně k dítěti alergikovi mi přijde trochu moc pořizovat další alergen a to moje dítě tu alergii na psa fakt má 😊.
Vahine:Tohle jsou prosím Vás ty nejhezčí a zároveň nejsmutnější očička, který jsem v poslední době viděla 😔 já Vám nevím, proč na ten pesweb pořád koukám, když dalšího pejska mít nemůžu 🤧
Nemáte někdo doma a v srdci malé místečko pro tuhle holčičku krásnou? A omlouvám se, že tu agituju, ale řekněte, není sladká a ten smutnej zrazenej pohled, že jo?….ach jo
https://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci-detail-iframe?objid=82141
Tahle feňulka už našla domov! Jupí 🥳 👍
balu:Původní majitelé i s “babi” by potřebovali pořádně proplesknout. Tak snad boží mlýny budou mlít tak, aby to pocítili na citlivém místě.
Feňulky je mi moc líto a držím jí palce. Bohužel, pomoct nemůžu.
Mě ty její oči taky dostaly…😢
Snad karma zafunguje, a nemyslím ohřívač vody!😉
Trickyvoo:Ježíš, to jsou oči. Hned bych jí brala, ale dva psy by mi asi nikdo nehlídal.
Hlavně k dítěti alergikovi mi přijde trochu moc pořizovat další alergen a to moje dítě tu alergii na psa fakt má 😊.
Ahoj Trickyvoo!😉
Co jsem to četla za šílený příběh na veterině? Na jednu stranu chápu, že jsi psala, že ses styděla a šla nějakým zadním východem a tak. Ale Malina je stran veteriny tak moc bázlivá?🤔
Dneska na mobilu na mě vykoukla tahle fotka, úplně jsem na ní zapomněla.
biaca:Dneska na mobilu na mě vykoukla tahle fotka, úplně jsem na ní zapomněla.
Nádhera Biaco! Smaragdová kukadla… 👍
Který z Tvých kocourů to je?
To je můj starý kocour myšák Igin. Malý má oči modro-šedé, ale ty u minkového kocoura tak nevyniknou.
Ze začátku veterinu snášela dobře. Už trochu bojovala, když tam šla na kastraci a tak si to spojila, že se jí tam dějou hrozné věci. Nicméně oba předešlí psi byli bojacnější, ale takové rodeo tam nepředvedl ani jeden
Dnes u silnice nalezený kalous ušatý. Dehydrovaný, možné zranění, odvezený do ZS.