Hezké téma. Já mám těch očí doma tolik, ale co máme slečnu pejskovou tak jaksi stíhám fotit jen tyhle.
Psí (i jiné oči) oči
Naali:Hezké téma. Já mám těch očí doma tolik, ale co máme slečnu pejskovou tak jaksi stíhám fotit jen tyhle.
No, ještě, že nesoutěžíme, tyhle oči by klidně mohly předběhnout ty moje oči 😄
🙂
Všechny oči v tomhle vlákně jsou krásné, protože jsou úpřimné.
Když chci cvičit 😄
Tak ještě oči kočičí
Očka milovaná
Qash
🙂 No to je prostě vižla, ta furt dělá nějaký gezichty. To na nich miluju hrozně moc.
Naali
jedití, špicí princezna! Tak ta je taky ňuňůů
oči kočičí
to je mainka? Krásná, a krásná fotos!
Kocoura219
to je ovšem bomba fotos tohleto!!! 😄
Zrzavci, já vás miluju! Vy mi po všech těch čertech namalovaných na zeď dokážete TAK zvednout náladu!!!! 🌻
Čerti? nemažte se s nima:
....naše Kačenka....
Buggyra:Zrzavci, já vás miluju! Vy mi po všech těch čertech namalovaných na zeď dokážete TAK zvednout náladu!!!!
Já už Zrzavce také miluju! Kam vlítnou, tam je hned veseleji. To je v naší podmračené vlasti hotový balzám pro duši. 🥰
Bělouš druhý a s jazýčkem vzpomínková bělouš první 🐾
Děkuji :)
Jojo, Mainka.
Vzpomínková Stypík a Timíka a taky jednu Malinu k tomu
A pak ještě Timík v útulku. Ten kukuč mně učaroval a bylo jasno
Trickyvoo:A pak ještě Timík v útulku. Ten kukuč mně učaroval a bylo jasno
Tak něco takového plánuji na důchod. Vořech vořechovitý.🌻
Ten v té tašce.....přesně takhle nám kdysi mamka přivezla štěně. Dokonce i vypadal podobně. Dala mi tašku do ruky abych jí pomohla s nákupem a hnedle kříčí "opatrně!" ....No radost byla neuvěřitelná. Vůbec jsme netušili. Ale venčit se nikomu nakonec nechtělo a pejsek skončil u příbuzných, pak u babičky, a pak utekl.... Od té doby jsem si říkala že pes není pro mě. Teď mě už x let prosili děti že chtějí psa, ale já věděla jak to dopadne. Svolila jsem že až budou větší, konečně se usadíme tam kde jsme si to vysnili, tak ok, ale o psa se BUDOU starat oni. Všichni víme jak to dopadlo, ale já jsem nakonec ráda protože pejsková je mi jako šitá na míru. Úplně mi otočila svět. Nojo, ty oči
Šmankote no ty kukadla v útulku....to bych neodolala taky 😀 je to božan a s fousama!
Trickyvoo:
A pak ještě Timík v útulku. Ten kukuč mně učaroval a bylo jasno
Trickywoo - Timík je božan, v oční soutěži by zdatně konkuroval koze! Je to sladkej pohled.
Krásná, opravdu. Mainky se mi líbí. A nejvíc v tomhle zbarvení.