Repta-A-Repta: Není to tak dávno, co se zde plakalo nad ztrátou diskuzí na webu, jehož jméno odmítám vyslovit - že se kvůli jejich definitivnímu zneviditelnění nevratně ztratí dlouhá léta shromažďované informace zkušených chovatelů a majitelů.
Tady se založí diskuse na téma diabetes u kočky - jednak proto, aby se Jana vypsala ze svých starostí, a druhak aby bylo možné sdílet praktické zkušenosti s onemocněním, ale když se ty zkušenosti tedy sdílí (bez ohledu na formu), tak se zadavatelka rozhodne, že další info bude poskytovat jen v SZ a jen vybraným - těm hodným....nechápu to.
Jde přece primárně o nemocné zvíře a související diskusi ve smyslu výměny názorů ku pomoci, ne?
Jani, pište dál, jak se to s Fidem vyvíjí, jak mu je, jak jste se rozhodla ohledně léčby - na formu nehleďte, berte si z příspěvků hlavně informace, podstatu....tak ať je lépe
Repto, Vás ráda vidím!🌹 Přišla Vám moje SZ na IF???
Nicméně...každý jsme jiný, to je přece jasné...a např. my dvě to o sobě víme už pěkných pár let...přesto já velmi ctím Vás a věřím, že to platí i recipročně...😉 Proto jsme si také i tak dlouho soukromě psávaly...alespoň já v to věřím, že v tom byl i tento důvod.
To, že je Fido můj nejbližší tvor, tu ví řada lidí...
Repto, promiňte mi to, ale já opravdu nechci psát lidem, kteří mě obviňují z toho, že zvíře zubožuji, že zdechne, vyhladovím je k smrti atd. atd. I já mám často špatné dny, ale třeba jsem teda ten UB se dvěma hranatými závorkami u sebe😄 (i když to tak v reálu není) a neuznávám výpady a neempatii.
Vzpomínáte si, že jste kdysi psávala ostře (a možná i teď?)? ;-) Je to Váš styl, že ano? Vzpomenete si ještě, s kým jste se dostávala do opravdu hodně, ale hodně ostrých sporů?😉 Mám Vám to event. připomenout?
Teď napíšete jinak než bych to napsala já, ale pořád je v tom velký kus empatie a přání dobrého:
Viz: "Jani, pište dál, jak se to s Fidem vyvíjí, jak mu je, jak jste se rozhodla ohledně léčby - na formu nehleďte, berte si z příspěvků hlavně informace, podstatu....tak ať je lépe🌹"
Edit: Vypsání se z problémů, které Vy věcně zmiňujete ale řadu lidí popuzuje, a hodně. Mám pro to své vysvětlení, ale to je jedno. Přesto nechápu jednu věc: Pokud to těmto lidem nesedí, proč mě proboha čtou???