Dobrý den. Prosím nevíte, zda ještě vychází časopis Jezdectví. Všude mají jen březnové číslo a nikdo nic neví. I na jejich stránkách je pouze číslo 3/24. Sháním ho pro dceru do zahraničí. Číslo 4 a 5, ale nikde není. Nebo ho vydávají už jen předplatitelům. Děkuji za odpovědi.
No pokud má šedivák nějakých 140 cm, tak je to úplně normální koník pro dospěláka, tže šup na něj, než se B zvetí! Moje IC má rovných 140 KVH, minulou sobotu jsem se na ní konečně nechala zvěčnit, abych vlastně viděla, jak vypadáme. Protože jí se sedlem už jsem si fotila loni, právě když jsme zkoušeli různá sedla, dečky a podbřišníky a vypadala hodně sexy, tak jsem se bála, že až na to vylezu já, zkazím veškerý dojem😄, nicméně mám z fotek velkou radost, dle mého názoru vypadáme souměrně a velká na ní nejsem. Měřím 170cm. Stejně jak psala Bassrock, mám ráda malé koně, jsou skladní, líp se na to leze, atd..Všechno, co je větší než těch 140 KVH už mě neba a potřebuju na nástup jeřáb a do sedla kyslíkovou masku, protože takhle vysoko už je řídkej vzduch😄! Vlastně žádný z mých koní nebyl větší než těch 140 cm. První poník, taky šedivák, měl 133 KVH, tam jsem byla trochu jako vosa na bonbonu, ale taky to šlo.