Horsana: Já mám svoje brambory, tak céčka dost. A brambor z marketu snad bát se netřeba, ne? Taky cibule se nebojím, taky céčka dost, i jiných lahůdek, ale zase uznávám, že cibuli ne každý dá v těch množstvích, co já. No a co zelí a kysané zelí? To by snad mělo být taky oukej, ne? Já ráda nakládané okurky, taky možnost.
Edit, už čtu problémy s bramborami, tak to je mi líto, to je vážně naprd.
No blahopřeji si, že mi pečivo nevadí. A nikomu v mé rodině nikdy nevadilo do vysokého věku. Chválabohu.
Verun: vy jste někdy dala víc rohlíků najednou? Já dávám od mala dva a ten druhý už je dost na sílu. Ale čerstvý z pekárny, no mňam! Lepší mana snad není… U nás v pekárně ovšem pečou tukové rohlíky a né takové ty trupelnaté brikety, co jsou v hypersuper.
Alkohol teda já ne, max. si cucnu Bechera, to mám doma, na žaludek nebo tak, ale to je tak na úrovni velké polévkové lžíce nebo půl panáku hádám. Mám ho tam jednoho načatého už rok a půl, ještě že se to nekazí.
jop, bylinky do čaje si sbírám, loni se mi povedlo všechno - lípa, mateřídouška i divizna, ve výběhu se nám plevelí máta a meduňka, tak občas přihodím i to. Ale dokopat se si ten bylinkový čaj udělat… protože sáčky a Earl Greyem mám na stole, sklínky s bylinkami pod linkou… no…
Teď na konci zimy jsem dostala od známé zbytek platíčka doplňku Mg-Ca-D3, tak jsem to dobrala, no a nic zajímavého. Neuškodilo. Zato předpředevčírem jsem špatně polkla céčko, zůstalo mi v krku, zjevně se kapsle rozpustila a ráno jsem se probudila s dírou v krku. Teda tak to aspoň pocitově vypadalo 😀 Tak to jsem si užila, celý den jsem lemtala vodu, už včera to bylo dobré, ale asi céčko zase na nějakou dobu vynechám.
Med mám v práci, a strkám si ho denně do kapučína. Zezačátku mi to přišlo hnusný, ale zvykla jsem si 😀 Mám ale ráda chleba s máslem a medem a tak jednou za 14 dní to mám k snídani. Jinak pití už hodně let nesladím, krom toho ranního kapučína.