Pro zasmání ze života. Odčervit minihorse není totéž jako odčervit normal horse😄! Minihorse vám totiž nastaví zrcadlo a jasně vám ukáže, kam patříte…
Část první. Otevřete box u normal horse. Dáte očichat tubu s pastou v pravé ruce, v levé ruce se vám skví pamlsek. Protože jsem ze zásady nepamlskovač a z ruky nekrmím, už jen tohle je zážitek. Levá ruka nabízí pamlsek, pravá umisťuje pastu do koutku huby, kůň bez ohlávky to bere všechno zároveň, v půlce tuby dám pauzu, ať se tím nezadusí, nabízím samotný pamlsek a pak pokračuji ve scénáři. Tuba je prázdná, kůň dostane další pamlsek a napít a všichni jsou spokojený.
Část druhá. Otevřete box u minihorse. Dáte očichat tubu a ukážete pamlsek. Mini na vás čumí a říká, že ten chleba si vezme, ale tu tubu si mám strčit do p*dele. Dáte mu čas. Nic. Pětkrát oběhne box. Jako totální looser ho chcete uplatit pamlskem. OK, pamlsek zkonzumován a tu tubu si mám strčit do p*dele. Jak tam tak klečíte na zemi, dochází vám trpělivost, jste dvounožec, pán tvorstva, tak si stoupnete, chytnete tu malou prudnou věc za ohlávku, nacpete jí tubu až do krku, abyste zjistili, …že jste si nepovolili uzávěr😂😈. Pane Bože, Ty to vidíš! Jak může bejt někdo tak blbej, tlučete hlavou o zeď, minihorse si dává rallye po boxu, když ho znovu čapnete, vyvalí na vás to bělmo a koukáte si face to face, protože už je taky na dvou😄. Přijde na pomoc druhý dvounožec se slovy, že si jde pro holiny a svářečský rukavice, nasadí tomu kravatu a to by bylo aby to nebylo😄 zhroutíte se do rohu boxu, sedíte, dejcháte, po více než dvaceti letech u koní vám to nandal minihorse😄To malý zvíře na vás čumí, jde k vám, vidí, že vyhrálo, anžto si nechá dát tu tubu do huby a sežere to i bez pamlsku ještě než dorazí druhý dvounožec!
Přátelé tohle je definitivní prohra pána tvorstva😄! Poučení zní, když se nudíte, se*te na medvídka mývala, kupte si minihorse, ten z vás udělá debila za pět minut a jasně vám ukáže kam patříte - na zem do rohu boxu😄! Ale mám odčerveno! A jediná krev, která byla prolita, byla moje vastní, chybí mi kus kůže na prstu a jediné pošramocené ego bylo taky to moje…