Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 27.03.2024, 06:13:59
Jj, to sú krovky z takých tých modrých, lesklých koprofágnych chrobákov.
A v jednom je zrno. Záchod nesmrdí nijak zvlášť, nesmrdí skoro vôbec.
Ale jedno miesto v lese príšerne páchne, ale fakt že brutálne, našla som jeden plácek, kde evidentne močia a aj trusom značkujú rôzne druhy zvierat, nijako som za nimi nezaostala a nechala tam aj ja svoju značku 😀
Končí rysia ruja, sú tam skaly, možno rys, lebo jelení pach to úplne nie je a hlavne jeleň takto príšerne nesmrdí, našla som jaskyňu, lenže potom som uvidela tú kostru a volala mi kamoška a proste išla som inokadiaľ a vracala som sa po tme, možno dnes to preskúmam, tie skaly sú fascinujúce, pracovne to volám Skalné mesto.
Vrátila som sa po tme, počula som, že nejaký zver ide hore do svahu a že tam niekde čaká, zišla som ku chate a vtedy začal brechať, čo oceňujem, lebo keby na mňa nečakane brechol v tej tme, asi by som si tam vytkla členok, heh.
Vybrechával zo 20 minút, potom prešiel na lúku.
A potom sa niekde z hora raz ozvalo “Vrrrrrgrau”, iba raz a všetky psy v dedine začali vyť a štekať, tak ktovie, možno fakt je tam aj rys, lenže tomu ten záchod nepatrí.
No, uvidíme.
Tiež by ma zaujímalo, čo sa odohralo, že je tam v strede lúky ten chumáč chlpov. A viac nič.