Já teď přetrpěla firemní večírek, no příště mě tam nikdo nedostane, a tombolu ať si dělá, kdo chce. Lidi za mnou chodili, abych šla trsat, já to nesnáším, no a hudba mi málem vysklila zuby a ty světla od dýdžeje mi vypálily sítnici tak, že domů za volantem jsem silnici hledala po hmatu.
V sobotu vánoční vyjížďka s kamarády, vystátý plnokrevník pod zadkem, nevěděla jsem, jestli z něj vůbec zvládnu slézt po akci, tak nějak jsem napůl spadla a napůl se sesoukala (no mít westernové sedlo, dolů by mě asi sundavali hákem na prasata). Ještě že je to tak hodný kůň.
Příbuzenstvo, ke kterému mám jet na vánoce, leží s covidem, takže musím počkat, jestli se z toho vyhrabou, než tam pojedu. Nadto ve středu jdu darovat krev (snad mě vezmou, už měsíc a půl se láduju železem, trávení totál rozhozené), takže ještě v oslabení, ale není se čeho bát, pracujeme až do pátku, tak si v práci před víkendem odpočinu 😀
Měla bych před svátky vystrouhat koně. Aspoň ty velké. Achjo… No po krvi to nedám, takže musím něco udělat zítra, a pak jestli zvládnu třeba jednoho v pátek, no uvidí se… Potřebovala bych trochu precizněji toho plnokrevníka, teď jsme oba po dornovce, a mám podezření, že má každé přední jiné, tak aby ho to zase nekřivilo, to poznám až ta kopyta uvidím zblízka, no jsem hrozná, já vím, ale není nějak na nic čas a vůle, třikrát týdně děcka na kroužku a ve zbytku týdne sotva stíhám nakoupit, poštu, obstarat důchodce a včera dvě myčky a pračka a vanilkové rohlíčky a služba na mytí chodby a ještě jsem měla koně na starosti celý den, takže ráno i odpo.
Máti koupila parkur. Jakože několik kompletních skoků. Takže to se bude někdy vykládat z auta, počítám dneska, to by bylo, abych si nehnula se zády! Zítra se musí shodit balík ze stohu - no a takhle já si žiju 😀
Vánoce mě nechávají úplně v klidu, no ještě shánět třeba dárky, to by mě už vážně třeplo, když vidím lidi kolem sebe, jak jsou kvůli tomu v panice. V neděli mi kamarádka dala nějaký čaj, tak jsem jí rovnou suše oznámila, že já se jí s žádným dárkem vymýšlet nebudu, ať se nezlobí. Je to hodná kamarádka, vypadala, že mi to odpustí 😀