Tak ja som včera poslúchla volanie lesa a skoro som tam zdechla…njn, aspoň som vtáctvu a lesnému osadenstvu doniesla niečo na prilepšenie, samozrejme nič neprejazdené, v lese ani živáčka, cesta na chatu mi trvala v tom snehu 3 hodiny a do toho začal padať mrznúci dážď a padla hmla…atmosféra ako z hororu, zima na zdochnutie, topánky mi premokli a ja génius som si omylom do ruksaku vložila členkové ponožky miesto hrubých froté…prezliekla som sa a na bus som sa pobrala hornou cestou v nádeji, že tam to bude prejazdené, no haha, nebolo…za svitu čelovky som došla na križovatku ciest, kde som sa mala napojiť na cestu dolu a zablúdila som. Čelovka vám je na dve veci, keď je hmla ako mlieko, som zistila. Na známom mieste, kde ale sneh zakryl orientačné body som na skládke dreva nenašla cestu, proste tam nebola, nikde.
Vrátila som sa, odbočila niekam dole a po pár metroch cesta končila slepo, zarastená mladinou a to už mi začalo byť dosť úzko, ja vtedy úplne stratím orientáciu a som v pérdeli, našťastie podľa mapy.cz som aspoň videla, kde som a kde je cesta, ktorú som hľadala, tak som sa vydala tým lesom, ktorý je bežne v lete neschodný, proste dolu a dúfala, že si tam nezlomím nohu, alebo že mi na hlavu nespadne konár, po pár metroch som niekde dole a naľavo odo mňa počula, ako sa láme, s príšerným treskotom strom, zlomilo ho na tri kusy…ja často pozerám na yotube rôzne videá o turistoch, čo záhadne zmizli, alebo naoko absurdne blúdili a nakoniec umrzli a keď čítam komenty, tak sa celkom bavím, lebo vždy sa dosť veľa ľudí nájde, čo si myslia, že je za tým niečo paranormálne, ale stratiť orientáciu a zablúdiť a niekde si vylomiť krk je také ľahké, ako lusknúť prstami. Nakoniec som sa odtiaľ dostala, samozrejme vlaky meškali kvôli poľadovici, celá som premokla, no, aj sa divím, že nie som chorá a dnes musím pracovať, chjo…
A tie sprosté vtáky nechali v slnečnicu v krmítku netknutú, nah, škoda reči. Gule samozrejme niečo odnieslo, tak som im tam nechala loj, slnečnicu v dutom strome a v chate a bez snežníc, či bežiek sa tam už v snehu neukážem, brr.
Alebo možno keď bude inverzia 😀
Tu sneží ako v ruskom filme , tfuj ☹️