- Příspěvek #158539
- Nahlásit
Jéééé Knedlinky, mazlinky. Tooo je krása, hned se líp do světa čéku kouká.
jak jste dopadly? Užily jste si to?
Jéééé Knedlinky, mazlinky. Tooo je krása, hned se líp do světa čéku kouká.
jak jste dopadly? Užily jste si to?
Moc jsme si to neužily, v neděli jsme odjížděly předčasně před koncem, takže do boje o tituly jsme nakonec nezasáhly. Ale Knedlinka byla jako vždy vzorná, je to zlatá kobylka.
Co se stalo?
Ta fotka je fakt bombová, hrozně milá a ftipná a otomilá.
Nestalo se nic, jen jsem si nemohla dovolit přijet domů po půlnoci, ráno v šest vstát do práce a trávit další týden 12-14 hod. směnami… Už prostě nebyla síla. Navíc jsem tam byla úplně sama, tak jsem nechtěla riskovat přehnanou únavou.
jaj, jaj…. no taky už asi rejete hubou v pilinách, soudím. Ta kratší prac.doba nevyšla?
Až od ledna a nejdřív si musíme do týmu sehnat ještě někoho. To samo o sobě bude oříšek, protože lidi v našem oboru prostě nejsou, natož s praxí a s mozkem v hlavě… Navíc jsme si vymysleli, že by bylo užitečný, kdyby byl ještě trochu řízlej IT, že by se nám to jako hodilo… No a tím tu laťku jenom zvedáme…
Tomu se říká uvázat si smyčku. ☹️
Je tu nepatrný světlo na konci tunelu, že se nám MOŽNÁ povede přetáhnout moc šikovnýho klučinu z jinýho oddělení. Sice to není finančák, ale s jeho hlavou to pobere fakt rychle a jinak splňuje všechno. Fingers crossed to myself 😀
Ich auch! 😀
Cifršpijóni se sháněj blbě, no. Ovšem pytlačit ve vlastních vodách… tssss…. Pefe, že se nestydíte.
A prosím pěkně, tu reportáž, prosím pěkně.
Cifršpijón je ještě hračka, ale ta nadstavba na tim, to je nesehnatelný zboží.
Omluvou pro lovení ve vlastních vodách je to, že sama rybka chce být chycena 😉
Takže to MOŽNÁ, jak jste psala hore, je závislé na počtu červíků, jež rybákovi naservírujete?
I u nás se hýbou ledy profesního ledovce. A ňák to vypadá, že budu muset skočit z jedné kry na jinou. A nevim nevim…
…je závislé na počtu červíků, jež rybákovi naservírujete?
To ani ne, ale jelikož nejsme kolegové sfině, tak se musíme domluvit s tím, kdo tu rybku doteď krmil 😉
Co se týká změny práce, za mlada jsem v práci nevydržela dýl jak dva roky a musela jsem udělat změnu, nudila jsem se. Čím jsem starší, tím jsem línější něco měnit, i když se úplně necítím komfortně.
Tak aby v těch krpálech Horsana nebyla sama, též jsem se vydala na své oblíbené houbosběratelské místo. Anžto jsem vyšplhala do příslušné partie lesa za snížené viditelnosti, pobral můj 2mpx foťák na telefonu tak akorát obrázky lesních duchů. No tak uvidíte, co tam vykoukáte.
1) to je jakože houba. Velká. 2) takhle velká 3) taky houba 4) trochu kopeček. Když jdete dolů, radši kloužete po pr**li…. 5) tady tudy, co vidíte pod úrovní terénu ty koruny vzrostlých buků, tudy jsem “přišla” (rozuměj přišplhala)
Tak nám držte zítra palce ať to není největší ostuda
Krpály super, aj viditeľost, tak nejak vyzerajú aj moje fotky z lesa 😀
Ja sa vyhrabem zajtra, dnešok si vyhradzujem na absolútne ničnerobenie, max smrdenie za PC.
Dostala som 35 kg slnečnice, tak to by mohlo potrebu lesného, aj sídliskového zvieratstva pokryť na nejaký čas.
Na balkóne už je veľkovýkrmňa, brhlík nás úplne ignoruje, tlačí do seba slnečnicu a že fajčím od neho 20 cm ho netrápi, maximálne mi vynadá, občas sa obávam, že sa na mňa vrhne…žiadna vďaka, chjo…
Moje lesné myši strádajú, úbožiatka, tak snáď sa k nim zajtra odvlečiem, vtáctvo je tam v lese trošku dementné, lebo nechápu, že to na stole je ich, tak to vždy odnosí nejaký plch, ostatne to asi odnosí aj z kŕmidla, ktoré som hnilá ísť kúpiť, lebo ho potom budem musieť odniesť hore na chrbte...a chcem aspoň dve.
Mno, neodvliekla som sa nikam…snáď na Dušičky sa mi podarí, ako každý rok…
Musím zase kruto vynechať všetky mliečne produkty a lepok…pretože mám strašné tráviace trable….nah, toto je život…
Ale tak nevadí, vybrať je z čoho, tých produktov je veľa a mäso je zaručene L- a gluten free 😀
Mysela som, že budem chodiť na obedy do kantíny…ale do toho podľa mňa dávajú jadrový odpad, lebo ma z toho tak strašne nadúva a je mi zle…no nič, tak zase si variť a krabičkovať…
Ale tak neubudne zo mňa, len som v móde šetriacom energie na zimu, heh, unavená som aj keď spím 🥱 Mám strašnú brain fog, hádam sa to na eliminačnej diétke upraví.
A čo vy, ako zvládate toto prechodné obdobie?
Dobrý den, dovolte mi krátkou vsuvku do vaší debaty 🙂 snad vás potěší, že jsem včera komunikoval s bývalou šéfredaktorkou Equichannel - Kateřinou Lipinskou a jsme předběžně domluveni, že by mohla občas napsat článek o koních pro tento web. Některé texty má na svých stránkách, ty ale vznikly právě pro Equichannel, takže s autorskými právy by to byl problém, ale projevila zájem o psaní originálních textů právě pro tento web. Zítra doladíme detaily. Po nahlédnutí sem do diskuze poznala i některé z vás, prý ještě z dob Equichannelu, takže předpokládám, že se budete znát 🙂
Jop, čítali sme na FB 😀
Ano, ano, Katku chci, je úžasná, děkuji! To jste ale oslovili správného človíčka 😍