- Příspěvek #137980
- Nahlásit
Tyjo, ta roste!! Jestli chybí jen jeden obratel, tak to snad na funkci nebude mít až takový vliv?
Tyjo, ta roste!! Jestli chybí jen jeden obratel, tak to snad na funkci nebude mít až takový vliv?
efe:Tyjo, ta roste!! Jestli chybí jen jeden obratel, tak to snad na funkci nebude mít až takový vliv?
Já si taky myslím, že ne. Jsem zvědavá, co Horsana odpoví.
Liška roste parádně!
Jsem též zvědavá jak to dopadne s chvostem, snad by to nemělo mít vliv a schová se to pod žíně, až začnou růst, ne?
Jinak příběh o ulehnutém koni je jak od Heriota 😊
Vzala jsem si týden dovolené, byla jsem doma, manžel od rána do večera makal mimo domov, takže idylka, celý týden jsem si jela vlastní program a strašně jsem si psychicky odpočinula. Miluju to tu, kde bydlíme, neskutečná krása všude, kam se podíváš… Ujela jsem 230 km na kole a objevila spousty nových míst, kousíček za barákem. Nádherný lesní cesty, terénní sjezdy i výjezdy do kopců, všude skály a hlavně neskutečný klid bez lidí. Jen ty hospody, to je tady prostě strašná bída…
… a další….
btw. nevíte, jak se tu k fotkám přidávají popisky?
Horsana, skvělé, že Vám to aspoň trošku zabralo! Jinak příběh jsem také četla se zatajeným dechem a nedá mi se nezeptat, co že je to ten Džamierson? Mě napadla akorát whisky Jameson, ale ta se spíš bude podávat na ledu a né drcená😀. Tže vlastně nevím, co kůň dostal? Že bych si to koupila taky!😄 Jinak já jsem teď v užívání železa udělala pauzu, zatím týden a cítím se stále skvěle, tak uvidím, jak dlouho mi to vydrží. Každopádně i to další balení hodlám vybrat, ale zajímá mne, jak dlouho vydržím BEZ. Geloren kostičky baštím stále a záda drží, témeř bez bolesti, což je skvělé!
Efe, to je krásná krajina. Mohu se zeptat co je to za kraj? Severní Čechy? Či jinde? V sobotu jsme si udělali také takový výlet po okolí našeho bydliště a zjistili jsme, že spoustu míst, co máme za rohem, vlastně neznáme a že jsou to krásná místa. Stačí otevřít oči.😊
Saga:Efe, to je krásná krajina. Mohu se zeptat co je to za kraj? Severní Čechy? Či jinde? V sobotu jsme si udělali také takový výlet po okolí našeho bydliště a zjistili jsme, že spoustu míst, co máme za rohem, vlastně neznáme a že jsou to krásná místa. Stačí otevřít oči.😊
Ralsko - CHKO Kokořínsko-Máchův kraj - NPR Břehyně-Pecopala - býv. VVP Ralsko atd.
Člověk opravdu kolikrát netuší, že nejkrásnější místa na světě má v dochozí vzdálenosti od vlastního bydliště 😍
Tak jsem si to myslela správně! Krásný kraj!
jsme ti zase šlapali za humny - tentokrát 22 km kolem meandrů Ploučnice. Cestou stádo daněl s úžasně puntíkatými dančaty, pak trošku adrenalinu při setkání se stádečkem divočáků a pak taky spousta motýlů a vážek a vodoměrek a splešťulí blátivých v kalužích… Je u vás hezky.
Není nad to bydlet v CHKO/blízko CHKO 🙂
Jeee, to ses mohla ozvat a mohli jsme se někde potkat, když už jsem měla tu dovolenou! Ráda bych vás viděla.
příště dám vědět, i když pro nás jste většinou zimní a jarní variantou pochodů. Chceme v září na krátkou dovolenou, kde jsem naplánovala jeden trošku delší pochod v horských podmínkách. A tak jsme začali trošku natahovat procházky - a když už po delší době přes dvacet kiláků, začali jsme v vás na placce… Zvládli jsme to v pohodě všichni tři (i ten bágl jsem si nacpala vodou, byť cesta byla podle vody a po dešti 🙃 ), příště přihodíme nějaký ten výškový metřík navíc… Ale zdá se, že jsme ještě až tak nezlenivěli…
Tak to já si na tom kole teda na rovinku stěžovat fakt nemohla. Ono se to nezdá, ale ty kopce tady taky jsou 😃
Jamieson Tiamín - B1 je ten zázračný Džamierson 😀
Ja už chodím na borúvky, takže teraz mám vitamíny z prírody 👌
Chvostík- malo by sa amputovať v tele stavca, nie medzi stavcami.
HA! Bola som skontrolovať fotopascu a je tam stabilne pán rys a lapila som aj medveďa 🙂
Ale iba prechádzal, taký menší macko, mal zjavne naponáhľo, čučoriedky už zrejú.
Takže už iba čakám na vlky a mám komplet splnené 🙂
A začali cez hrebienok zreteľne viac chodiť jelene, to je úplná diaľnica.
Chvostík- malo by sa amputovať v tele stavca, nie medzi stavcami.
…a pvóč?🤔
Lepšie sa to hojí a nemusí sa odstraňovať chrupavka, ako by sa musela, ak by sa to fiklo medzi stavcami, ak tam ostane, tak sa to zle hojí a to sa stalo aj Líške, odhryzli jej celý posledný stavec 🙄
Tie skaly, to je strašne krásny, magický kraj ❤️