Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 12.07.2023, 12:12:40
no tak nevím co tady zase řešíš za čachry. To je tvůj národní sport? je úplně jedno jestli o něčem vím, je úplně jedno jestli něco řeším… Tady kometa přijde a řekne “No já si myslím… no já bych tohle… no já bych tamto…”
A já bych třeba máchla kouzelnou hůlkou kdyby to šlo. Jak sama víš, tak jednou vohoblovat nestačí, děláme to logicky na etapy.
no tak nevím co tady zase řešíš za čachry. To je tvůj národní sport? je úplně jedno jestli o něčem vím, je úplně jedno jestli něco řeším… Tady kometa přijde a řekne “No já si myslím… no já bych tohle… no já bych tamto…”
A já bych třeba máchla kouzelnou hůlkou kdyby to šlo. Jak sama víš, tak jednou vohoblovat nestačí, děláme to logicky na etapy.
Od kdy si tykáme? A od kdy nemůžu napsat svůj názor? Však ho můžete ignorovat, ne?
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 12.07.2023, 14:17:49
je názor a je jednoduše potřeba se cejtit nadřazeně. Kdybych tady tvrdila, jak kobyla žádný problém nemá, že je úplně zdravá, tak prosím můžeme se tu spolu bavit o názoru… Ale už sem to zaregistrovala před tím…. to vaše ‘řečení’ názoru… Protože to není názor, to je jednoduše vaše potřeba nadřazeného prohlášení. To není ani názor. Přišla sem, ukázala fotku kobyly, a rovnou doplnila, že sem si očividně vědoma kopyt. A že to řeším. ale neeee, vy byste to řešila už v roce 1874… já stroj času nemám. Neumím se vvrátit ani do 19. stolení, ani do května 2022… a neumím ani říct kováři- hej vole, jako… bys mohl přijet třeba před tejdnem víš co. Mě nezajímá, že máš nějakej kalendář a itinerář, víš ty vůbec kdo já sem?… jo úplná no-name Léňa, ale chápeš….
je názor a je jednoduše potřeba se cejtit nadřazeně. Kdybych tady tvrdila, jak kobyla žádný problém nemá, že je úplně zdravá, tak prosím můžeme se tu spolu bavit o názoru… Ale už sem to zaregistrovala před tím…. to vaše ‘řečení’ názoru… Protože to není názor, to je jednoduše vaše potřeba nadřazeného prohlášení. To není ani názor. Přišla sem, ukázala fotku kobyly, a rovnou doplnila, že sem si očividně vědoma kopyt. A že to řeším. ale neeee, vy byste to řešila už v roce 1874… já stroj času nemám. Neumím se vvrátit ani do 19. stolení, ani do května 2022… a neumím ani říct kováři- hej vole, jako… bys mohl přijet třeba před tejdnem víš co. Mě nezajímá, že máš nějakej kalendář a itinerář, víš ty vůbec kdo já sem?… jo úplná no-name Léňa, ale chápeš….
Nevyžiadaná rada -asi by som hľadala kováča, ktorý je schopný chodiť častejšie. Špalkové kopyto pri dobrých úpravách nie je poznať. Je to mladý kôň, teraz sa to ešte riešiť dá, bola by škoda zanedbať to.
Ták a předevčírem seno doma! Pěkně na paletách a pod plachtou na celou zimu, ještě nám zbylo loňské, tak jsme se nevydali z peněz úplně moc 🙂 To je příjemný pocit.
V pondělí tu s hodinovým odstupem lítaly přeháňky a zemědělec chtěl navézt v pondělí, ale naštěstí jsem mu to rozmluvila a v úterý v těch vedrech na padnutí se to povedlo. To měla i čas pomoct další klubová dívčina, takže to nebyl takový masakr. Ještě včera se lehce opravila jedna plachta a noční a dnešní slejváky už nás nechávaly chladnými 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele Jarus87 z 13.07.2023, 12:27:53
“Kritiku”….
Dala sem fotku kobyly… S tím že je to prostě hezká fotka.
Přičemž si sem zcela očividně vědoma problému s kopyty… A TAKY SEM NA TO UPOZORNILA, ŽE SI TOHO VĚDOMA SEM!
Načež sem jasně odpověděla, že opravdu nevím jestli se mi bude chtít příště nějakou fotku posílat (tedy jak sama říkáte, když nechci nevyžádané komentáře tak nebudu posílat fotky)…
Načež mi bylo řečeno jestli si sem vědoma stavu kopyt… Jakože, logicky, když mám doháje objednaného kováře už na sobotu!
Co mám jako dělat víc??? O stavu kopyt vím, kovář je zařízenej. A jako co dneska mám do13,14če dělat víc?!
Takže si takovouhle kritiku o absenci stroje času můžete nechat pro sebe
A jo, já tě chápu Leni. Nakonec proto já sem takměř fotky nedávám, prostě nemám na to odvahu, protože kdo chce psa bít, znáš to. Já bych to holt tak nerozmazávala, nemám tvou povahu. Já bych řekla “jo, máte pravdu, kopyto je křivý, dál to rozvádět nebudu” a bylo by po diskusi. Příště dej fotku ořízlou bez kopyt a máš to 🙂
A jo, já tě chápu Leni. Nakonec proto já sem takměř fotky nedávám, prostě nemám na to odvahu, protože kdo chce psa bít, znáš to. Já bych to holt tak nerozmazávala, nemám tvou povahu. Já bych řekla “jo, máte pravdu, kopyto je křivý, dál to rozvádět nebudu” a bylo by po diskusi. Příště dej fotku ořízlou bez kopyt a máš to 🙂
I ty, Brute? Konstruktivní kritika se už nenosí?
Já přece nechci nikoho bít. Upřímně, Lenacia je mi ukradená. Píšu, co vidím. Kvůli tomu hříběti.
kometo, víte, že vás mám ráda a chovám k vám ouctu, fakt že jo. Jen holt možná každá tu “konstruktivní” kritiku chápeme maličko jinak 🙂 (jen o nehýtek) A to s tím psem jsem nemyslela samozřejmě na vás, ale všeobecně. Prostě někde v anonymním prostředí se vystavit chce buď odvahu (nemám) nebo nižší schopnost domýšlení důsledků (předvádí mnoho přispívajících, kteří se pak diví reakcím). Beru to ze svého pohledu. Máte samozřejmě pravdu v tom, co říkáte, všichni to víme, a samozřejmě to myslíte dobře 🙂 Lenaciu ale přeci znáte a víte, že se fakt snaží o ty koně postarat, nebo teda aspoň tak to vnímám já. Na mě ta debata začala být zbytečně vyhrocená, tak jsem chtěla jaksi zavést řeč zase trochu jinam, asi se mi to moc nepovedlo, co… No, na tohle taky nejsem moc šikovná 😀