jsem hledala proc zrusily ty zavody.
A v tech okresech, kde je nakaza ze i veskery zakaz vstupu do lesu ap.
Anooooo, to je tu, prave v nich stojim v dazi 😁
Jana- vez Kojšovskej hole to nepojde, to si dajte do planov!
Poznam tu na okoli kazdu chatu, zasitu v lesoch.
Ukazem, prevediem, vysvetlim 😉
Byla jsem na to nalákána jako na nejzapadlejší úsek Stezky hrdinů SNP…jsem fakt zvědavá 🤩
Hříboš je bombovej.
Super, tak já se Vám pak ozvu pro více infošek 🙂
Joooooooooooooooooooooooo, jooooooooooo!! Moc gratuluju. Já jsem to nechtěla psát, protože kdybych si to špatně bývala vyložila, tak aby Vám to nebylo nějak líto. To je úžasný!
Florián - velký pán!!
Tsss, nahodou, je tu vela utulni na znacke, niektore uplne nove. Kojsovka je must see.
A cely hreben je krasny. Okrem miest ako Pipitka, tam padol cely kes pred casom a v lete je tam na skapanie. Ale uz nieco dorastlo. Dostala som tam upal raz 😁
Super 🤩
Už na to mrkám, ono je to celý koukám must see.
A asi to totálně naplňuje jedno z mých “gilty pležr”, a to jest strávit na vejletě čas někde, kde ho moc jiných lidí netráví 😀
To, ze v Leviciach zakopavaju kadavery je pravda.
Kolko dni na to budete mat?
max týden, někdy v augustě.
šmarja, už mluvím jako Vy 😀
Jsem dnes slyšela, že u Vás na Slovensku je 30 ohnisek nákazy. Hlásil to taky mudry 🤫přijímač.
😲
Tak o tom neviem. Ale pojde to rychlo.
Tak zatial nie vychodňarčinou 😂
Ja som v Kojšove, kone nikam neberieme nakoniec, takze chata Ždiar ma laka.
A mam aj slaninku na opekanie. A volny den.
Ha! 🤗
Já jsem vegetarián. Ale ostatní ne a určitě se Vám ozvu, třeba najdeme společný prostor ❤️
Horsano, moc blahopřeji k dalšímu zrzkovi! Ať jste všichni zdraví a spokojení 🙂
Horsana:To, ze v Leviciach zakopavaju kadavery je pravda.
Keď a trochu nakloním, vidím na nich z okna. 500m vzdušnou čiarou obrovské sídlisko…
Každopádne, gratulujem k Floriánovi. 🥰
jsem hledala proc zrusily ty zavody.
A v tech okresech, kde je nakaza ze i veskery zakaz vstupu do lesu ap.
Vdaka.
No, hadam ma tu nezozerie medved, jedine ze do neho zapichnem turisticku palicku.
To ja som myslela dnes. Lebo fakt som vo Volovskych a smerujem pod Hoľu. Akurat ze leje. Nevadiii.