Aktuálně: 3 544 inzerátů216 756 diskuzních příspěvků18 330 uživatelů

O všem a o ničem :)

anekapace
anekapace 15.12.2024, 08:32:38 xxx.xxx.49.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 15.12.2024, 08:29:32

Nikdy mi nepřišlo že by neviděl, ale taky to někdy splétám do copu. Na focení jsem to chtěla naturální. 🙂 

Obrázek
kometa
kometa 15.12.2024, 08:53:29 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 15.12.2024, 08:29:32

Nevadí tomu koníkovi,že má tu afinu přes oči?

Nevadí. Koně (kořist) a psi (predátoři) mají rozdílné postavení očí. A tím pádem rozdílnou velikost zorného pole a taky prostorového vnímání.. A kdyby mu to jó vadilo, stačí pohodit hlavou.

Horsana
Horsana 17.12.2024, 11:38:25 xxx.xxx.51.17

aneka- ten vyzerá ako Gustavov bratranec 😍😍

Inak hlásim, že Gustavovi som dnes nasadila ohlávku a absolvovali sme krátku prechádzku, síce bol z toho všetkého ruchu v areáli mimo, ani pásť sa nechcel, no keď si pomyslím, že ešte v sobotu som v boxe liezla po štyroch a vysielala calming signals, lebo si nenechal ani letmo šiahnuť na ľavú stranu krku a ohlávka sa zdala byť vzdialený sen…

Njn, prakone, stačí im dať čas a priestor. A mrkvu.

Horsana
Horsana 17.12.2024, 16:08:59 xxx.xxx.234.65

Mno a potom som za nim o nejaky cas zasla a v ruke som mala kefu (mal na prdeli odtlacok houna, v ktorom lezal), tak sa z toho psychicky zrutil…

Mno, vela poziadaviek naraz 😟

Ale teda tu ohlavku si dat dal, aj sa vonku trosicku popasol. 

Chudak Gustav, este nevie, ci na novej planete, na ktorej sa ocitol, budu k nemu naozaj priatelskí.

Smutne.  A velmi poucne, z roznych pohladov.

Zase sa mi len potvrdilo, ze ked dostane kon sancu sa slobodne vyjadrit (aj preto vzdy symbolicky davam dole ohlavku), to, co hovori veruze je niekedy dost hrozne a ze lamat to cez koleno je proste demolacia jeho duse (aj tela, obcas), ci uz su to metody z osady, alebo stare dobre “respekt a disciplina”, ci podobne blaboly.  

Jasne, oni znesu a vedia vela odpustit, nastastie.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.