Ten je! ❤️
O všem a o ničem :)
Ten je nádhernej a roztomilej🥰. Jsem ráda, že jste nakonec přejmenovala na Gustav.
Je prostě tak sladký, že to až možný není😍😍😍 , moc se vám povedl👍
Hele, nemá ŠTEFAN😂(asi po vrchním náčelníkovi v romské osadě) na karpech “otlaky” ? Měly to kravky v kravínech jak lehaly na tvrdým. (takové rosůlky)
Jinak je to plyšák.
PS: prodat já poníka a vykládat ho na veterině(připadá mi to jako veterina) , tak mám podezření na nějaký výzkum. 🤣🤣nebo krmení pro nemocné krokodýly.
Jj, ma tam nieco ako otlaky a smrdi za capinou, ble.
Vyskum bude, ale jeho malej dusicky.
Malý kůň nikdy nemá malou duši 😀
nádherný👌..a ty barvy..🤗já čekala flíčky jak u koně,ale tohle je jiná..Já měla takhle krásně rezavého kocoura..Tak ať vám dělá jen samou radost🐴
Taky půjde chvíli na plochu..ten první obrázek..
“Malý kůň nikdy nemá malou duši”
Tak tohle podepíšu vlastní krví🤣!
Jen nevím, zda bych je nazvala přímo velkodušnými 😂
Horsana:Jj, ma tam nieco ako otlaky a smrdi za capinou, ble.
Vyskum bude, ale jeho malej dusicky.
s kozlema v chlívku… máme doma rčení o trestu…a teď půjdeš a olízneš kozlovi záda.
❤️
Nemá, no, len potrebuje čas sa prejaviť.
Ten je krásný🥰 a to moc nemusím strakáče. Ale on má krásný pohled, prostě fešáček.
S Darem budou bezva dvojka 😀 Gratuluji k přírůstku!
Vďaka, je úžasný, len chudák musí prepnúť do iného módu, bude to chcieť čas.
Ale tak mrkva je dobrý pomocník 🙂
Tsss, on do toho vpluje jak nic, poníci do uvolněných podmínek zapadnou hned a rádi 😀 To když náhodou přituhuje, tak se cukají.
Úžasnej krtek 😍 na bazoši je jeden s modrýma očima, ten zas mrká na mě. Ale hodil by se ti do páru. 😁
Já už koukám jen po chlaďasích, ale podle aktuálních cen budu muset koukat ještě tak dvacet let. 🙂
Kdyby někdo věděl o chlaďáskovi do lesa, za lidovou cenu (120 neušetřím 🫣) tak budu ráda za info. Chytla jsem se v lese, nejsem ras, koník by se měl dobře.
Když neseženu, budu mít páru Shetlandů=haluzářů. 🤭💪😆🌲
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/195295397/valach-pony.php
No není rozkošný?
Dobrého chlaďase nekupujte přes inzerát ; ale v chovech. Pod 100 000 se dostanete.
Jinak gratuluju za les, chci taky, jak se to dělá ??😀
U nás byla taková krize, že si mě hajní našli sami. 🙂 Svazkuji v květnu kácené, jaký je skluz. Valach je profesor, ale jde do 18 teho roku. Děláme dvě hodinky max a zatím spíš kvete, než že by nemohl. Jen se děsím, až to nepůjde, zatím se mi nezdá, že bych zvládla ušetřit na nového.
Ale je to balzám, práce u baráku (teď chodíme po kopytě, za 10 min jsme na místě). Prostě báječné, snad se udržíme.
V lese jsme se moc neohřáli a už nás dojela fotit Pozor vyletí ptáček. 😍
krásný koník..omlouvám se předem,ale zeptám se jako laik..Nevadí tomu koníkovi,že má tu afinu přes oči??to mi celkem vadí i u psů..třeba u kníračů..vidí oni přes to?