Náhodou Ftefan je super jméno! 😀
těším se na foto
Náhodou Ftefan je super jméno! 😀
těším se na foto
Jak pro vedoucího tábora. 🙂
co jinýho…to jste družstevníci?
Verun:co jinýho…to jste družstevníci?
pustím později..uklízím,dělám si diskošku a odbíhám sem průběžně😊To byste neřekly,co práce dát dohromady byt 3 v1..25m2 i s koupelnou..když nechcete nic vyhodit,a nemáte to kam dát😇
Horsana:Mno.
Konečne som si priznala, ze ponika nechcem kupit pre neter, ale pre seba.
A tak som si ho teda kupila. Len co mi ho cez tyzden privezu, odfotim.
Je fĺakatý, asi 4 ročny, shetlandoidny a vola sa Štefan🙄
Ale to je tak strašne meno, ze bude Gustav 🥰
Štefan je skvelé meno mne strakatého poňa!
No žejo??!!
Nie, nie je 🙄😢
Mozno keby ze ma 20 rokov, ale ma s biedou 4.
NIE 😂
Bobca:pustím později..uklízím,dělám si diskošku a odbíhám sem průběžně😊To byste neřekly,co práce dát dohromady byt 3 v1..25m2 i s koupelnou..když nechcete nic vyhodit,a nemáte to kam dát😇
a víte kolik se toho vejde do 3+1… 65m2 ? to je pak bordelu, když začnete vyhazovat, jenže to se stává tak jednou za deset, možná , dvacet let. 😂
zákonitě se stává to, že když to máte několik let a už to konečně vyhodíte, zítra to potřebujete…
ano,přesně-proto krabice s nějakým “bordelem” na skříni,atd…..já mám ale 3 v jednom…né 3+1😄..ale jo,dovedu si to představit..já se stěhovala do pořád menšího a menšího,tak jsem musela třídit vždycky..Přáslavice měli inzerát 25 m2,neviděla jsem ho naživo,jen na fotce..a nakonec se z toho vyklubalo 20m2..i s chodbičkou a koupelnou(1,3x1,3m) se záchodem!!..plivátko..Sprcha 80cm,voda skoro netekla..a když tak,teplá-i ze studeného kohoutku.…do 3 patra..Byla jsem tam 4 měsíce..to zrovna začal lockdown,všude zavřeno…
Horsana:Nie, nie je 🙄😢
Nie, úplne sa vidím kričať “Štefan, ty k…., prečo si zase podliezol ohradu”?!
Já jsem teda zvědavá, co nakonec Horsana vymyslí, ale za sebe musím říct, že obě jména jsou děsná😄. Já nevím, mě se nikdy nelíbila lidská jména u zvířat😇. A to jsme měli kocoura s lidským jménem (nevymýšlela jsem ho já, ale babička) a kobylu s lidským jménem, tak už jsem jí koupila a slyšela na to, byla to už starší dáma, tak jsem to neměnila a jméno to bylo hezké, dívčí, tak mi to tak nevadilo. Ale při jméně Gustav se mi okamžitě asociuje Husák🤣. To je prostě proboha strašný🤣. Ale těším se na foto, ať už se TO bude jmenovat jakkoliv😉!
Horsana:Nie, nie je 🙄😢
a co tak Flek? když je flekatý?..Flíček mi přijde spíš na psa..to jen tak..Nebo “Blek”.."Monty"..Mě se moc líbí “Pilgrín” ze zaříkávače koní..Nevím ale,co to znamená🤭
….. tak budete volat na koně "Gusto,ty k..atd..🙂..čekám,co nakonec vyberete..😇
😂😂😂😂😂
Nuž….áno 😀
Ale bude Gustav, to už nezmením, lebo sa mu to hodí.
Tak Gustav bude s Garončíkom a Darom, bude veselo 😀
Bobca:ano,přesně-proto krabice s nějakým “bordelem” na skříni,atd…..já mám ale 3 v jednom…né 3+1😄..ale jo,dovedu si to představit..já se stěhovala do pořád menšího a menšího,tak jsem musela třídit vždycky..Přáslavice měli inzerát 25 m2,neviděla jsem ho naživo,jen na fotce..a nakonec se z toho vyklubalo 20m2..i s chodbičkou a koupelnou(1,3x1,3m) se záchodem!!..plivátko..Sprcha 80cm,voda skoro netekla..a když tak,teplá-i ze studeného kohoutku.…do 3 patra..Byla jsem tam 4 měsíce..to zrovna začal lockdown,všude zavřeno…
jj, pochopila jsem 3v1, proto píšu, jak se dá zabordelit 3+1….+ sklep a garáže a pak: kde to je? hm.. ve sklepě nebo v garáži?
…tak já jdu zase k troubě. už dva dny čumím do trouby na cukroví, kdy to bude, vystihnout přesně ten okamžik…kdo peče, chápe…🤪
Tak to budou hotoví Bratři v triku😄😄!
Tak Garon miluje fľakaté kone, hádam si sadnú🙂
Pilgrim je v preklade pútnik 🙂
Mno.
I vyložili Rómovia poníka, na tej hnusnej ohlávke spôsobne odcupkal kam som chcela, nechal sa hladkat, papal mrkvu a v momente, ked ten hnus mu siel z hlavy dolu a ocitol sa navolno v boxe, tak dal celkom jasne najavo, ze nechytat.
Chudácik Gustav…
Ako, vecer uz sa dal poskrabkat, je to pôň, deal funguje, ale cloveku je luto tych, co si kupit nemoze.
Njn.
Tak vitaj doma, Gustav 💔